HexString Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 lol mane ... ) ... chiar beton ... replica ) ... ai gandit mult sa o spui : ...Red ... am spus sa se simta cine trebuie ... in rest nu ma intereseaza ) ... talk in a bottle ... Quote
the_branch Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 adica dintre mine si vladii pt ca altii n-au mai postat...dar dak ai vreo dovada k cnv a plagiat posteaza...altfel ciocu mic sh joc d glezne...sh in privinta "pruncilor" yo nu cred k u ai ajuns makr l varsta l kr iei buletinu so no comment!!! Quote
HexString Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Imi place cand sariti ... sariti ca doar asa aveti de unde cadea ... nu ma cobor la un comportament agresiv ca al vostru, un comportament de prunci sictiriti ca le spui prunci ... hai La multi ani si imi pare rau ca v-am suparat pt cine se simte ...http://rstzone.net/forum/viewtopic.php?p=38710#38710 - aveti ocazia Quote
the_branch Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 stii cv "tzancule" nu cred k ne-am tras d sireturi knd eram mici s vb aja...deci mai bn n-ai mai comenta degeaba...knd ai s ajungi s ai dreptu s votezi mai vb sh in legatura q concursul: hai postati bannerele k mai e putin sh s termina timpu Quote
HexString Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 mai ti-e ciuda de ce spun ? ... tie ciuda ca nu stii cum era RST inainte? ... in fine in tot rau e si un bine ... ... apropo nice banner Quote
JoKeR Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 the_branch am postat si io man , n ai vaz? Quote
the_branch Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 ba da...dar a zis zis hex d RED sh te am confundat q redjoker normal k am vazut ti a iesit super Quote
d3light Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 nici nu stiam ce prea sa fac....asa ca am facut asta.....daca vreti si dovezi ca e facut de mine spuneti....de acum sa alegeti si voi o anumita tema....ca asa postez ce vreau si scriu pe ea RST..... Quote
vladiii Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 nu peste 1 ora incheiem concursul... Quote
JoKeR Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 oki , ie aproape gata dar lasa il postez cand se termina concursu dak ie Man nu pot nici sa l schimb pa primu cu asta k ami place mai mult cum a iesit asta ? Quote
the_branch Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 pastreaza l pt altadata...ar fi kloomea s facem o data l 2 sapt sau o data p luna un concurs Quote
JoKeR Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 oki, m am grabit prima data sa l postez repede ... Quote
kw3rln Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 hai sa mai fie concursu inca 1 sapt ca incepe sa-mi placa Quote
JoKeR Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 io unu sunt de acord dar sa pot sa pun banneru asta care l am facut acuma Quote
vladiii Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 lasa kw3rln, saptamana viitoare va fi alt concurs (o sa ma gandesc eu la o tema mai buna).acum, pana duminica seara, votati:1. vladiii2. the_branch3. joker4. d3lightcand va dati cu parerea, motivati-o !p.s. sper ca la urmatorul concurs sa participe mai multi useri si sa alegem o tema mai frumoasa(astept sugestii pe p.m)Votati!app, userii pana in 30 posturi nu au voie sa voteze Quote
the_branch Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 se pare k sunt primu kr voteaza......iar votul meu s duce spre...JoKeR! votez pt bannerul sau pt k mi s pare k iesit super tare(sh dk cel de kr spuneai este mai tare ca asta abia astept sa il vad )...cam atat am avut d spus...pace sh s castige cel mai bun Quote
JoKeR Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Io il votez pe the_branch pt k ami place cum l a facut si cum i a iesit :wink: , man dak vrei il postez sa l vezi ,ps : zicetimi dak va plac rangurile Quote
vladiii Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 va votati unul pe altul, nu-i corect ! VOT d3light Quote
JoKeR Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 pai man 1 as fi neserios sa nu l votez k ar fi putut sa se voteze de unu singur si 2 ami place banneru lui ! Quote
the_branch Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 mc pt vot JoKeR...da mi un pm q linku k poate unii vor crede k este in concurs Quote
d3light Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 gata mah...nu trebuie sa ava certati acum...fiecare voteaza pe cine vrea...eu o sa imi pastrz votul deocamdata......dar vreau sa vad si pe altii ca voteaza...nu numai noi ...care am participat.... Quote