Jump to content
vladiii

Concurs

Recommended Posts

Posted

adica dintre mine si vladii pt ca altii n-au mai postat...dar dak ai vreo dovada k cnv a plagiat posteaza...altfel ciocu mic sh joc d glezne...sh in privinta "pruncilor" yo nu cred k u ai ajuns makr l varsta l kr iei buletinu so no comment!!!

Posted

stii cv "tzancule" nu cred k ne-am tras d sireturi knd eram mici s vb aja...deci mai bn n-ai mai comenta degeaba...knd ai s ajungi s ai dreptu s votezi mai vb ;)

sh in legatura q concursul: hai postati bannerele k mai e putin sh s termina timpu :D

Posted

nici nu stiam ce prea sa fac....asa ca am facut asta.....daca vreti si dovezi ca e facut de mine spuneti....de acum sa alegeti si voi o anumita tema....ca asa postez ce vreau si scriu pe ea RST.....

9c20dc244297e41cf51cc21f9d88955c.gif

Posted

oki :P, ie aproape gata dar lasa :P il postez cand se termina concursu dak ie :P

Man nu pot nici sa l schimb pa primu cu asta k ami place mai mult cum a iesit asta :P ?

Posted

lasa kw3rln, saptamana viitoare va fi alt concurs (o sa ma gandesc eu la o tema mai buna).

acum, pana duminica seara, votati:

1. vladiii

2. the_branch

3. joker

4. d3light

cand va dati cu parerea, motivati-o !

p.s. sper ca la urmatorul concurs sa participe mai multi useri si sa alegem o tema mai frumoasa(astept sugestii pe p.m)

Votati!

app, userii pana in 30 posturi nu au voie sa voteze ;)

Posted

se pare k sunt primu kr voteaza...:D...iar votul meu s duce spre...JoKeR! votez pt bannerul sau pt k mi s pare k iesit super tare(sh dk cel de kr spuneai este mai tare ca asta abia astept sa il vad :D)...cam atat am avut d spus...pace sh s castige cel mai bun ;)

Posted

gata mah...nu trebuie sa ava certati acum...fiecare voteaza pe cine vrea...eu o sa imi pastrz votul deocamdata......dar vreau sa vad si pe altii ca voteaza...nu numai noi ...care am participat....