cemama Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 (edited) Ofer servicii design, preturi incepand de la1euro - avatar3euro - banner3euro - logo2euro - mini bannernu fac teme , templateuri , etc.accept paypal,cod de reincarcare,transfer de credit.ca sa va explic mai pe clar , imi cereti , eu va fac model cu textul : example , va place bine , modific textu , nu va place tot e bine PS: dupa ce ati ales ce va place , daca vreti si psd specificati ca eu nu le salvez Edited January 5, 2013 by cemama Quote
FiliBlox Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Nu te supara ca intervin dar asta nu trebuia postat la RST MARKET ?Ai pus destul de bine preturile, lucrezi doar in photoshop sau si in ilustrater? Quote
cemama Posted January 5, 2013 Author Report Posted January 5, 2013 Nu te supara ca intervin dar asta nu trebuia postat la RST MARKET ?Ai pus destul de bine preturile, lucrezi doar in photoshop sau si in ilustrater?ps. Quote
DeCrew Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 3 euro un logo o my god ba da mult ceri pot gasi logo-uri deja facute sa sti e plin de ele pe net Quote
cemama Posted January 5, 2013 Author Report Posted January 5, 2013 3 euro un logo o my god ba da mult ceri pot gasi logo-uri deja facute sa sti e plin de ele pe netsi drepturile de autor? Quote
Graphik Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Dincolo era mai ieftin...halatul3 euro un logo o my god ba da mult ceri pot gasi logo-uri deja facute sa sti e plin de ele pe net Quote
CrisTany Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 3 euro un logo o my god ba da mult ceri pot gasi logo-uri deja facute sa sti e plin de ele pe nettu esti batut in cap, eu iti iau 50E pentru unul profesional, vectorial. Quote
boogy Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 tu esti batut in cap, eu iti iau 50E pentru unul profesional, vectorial.Ai si tu un portofoliu? Quote
CrisTany Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 am, dar acuma nu vorbim in topicul lui despre serviciile mele, imi dai pm daca vrei. Quote