Jump to content
bruttus139

Parole WEP-WPA-WPA2 cu GOYscript

Recommended Posts

Goyscript este un modul linux,se foloseste in wifislax 4.3 dar se poate folosi si in alte distributii.Puteti sa-l downloadati dupa pagina oficiala http://downloadwireless.net/modulos-fase-testing/wifislax-4.3-final/goyscript-1sw.xzm

Pentru a folosi acest program,trebuie sa downloadati prima data wifislax de preferat in versiune finala care este 4.3 si care contine un imens abanic de aplicatii specializate numai pentru cracking wifi.

wifislax 4.3 este o distributie linux,si ca orice linux este total free,si poate fi folosita in mod live-cd,live-usb,sau instalata pe hdd.

Discutii in limba romana veti gasi numai pe forumul meu,aici in general anunt noutatile,si sper sa nu iau ban pentru asta,motiv pentru care nici nu pun link catre pagina mea.

Ce este goystrip?..un mic script,care automatizeaza anumite aplicatii cum ar fi Reaver,airodump,aircrack,etc.El se ocupa de obtinerea de handshake de la retelele parolate WPA,dar tot el porneste si Reaver fara a mai fi nevoie de nimic altceva,in doua cuvinte click,next si astepti parola wifi.

aveti si un mic filmulet de la autor..

Link to comment
Share on other sites

Invata sa scrii corect romaneste,si poate dupa aceea poti sa-ti permiti sa faci comentarii,de moment din cele 4 comentarii pe care le-ai facut pe forumul asta esti cam analfabet,si un pic cam increzut,ca sa nu zic pe romaneste nesimtit.

Scriptul nu este o opera de arta,dar ajuta foarte mult pe cei certati cu consola,apropo,mai ai frati acasa...tot la lopata...indiferent de raspuns,vezi ca la tienda din colt au otrava pentru sobolani,si poti folosi o cantitate mai mare decit cea prescrisa.

Link to comment
Share on other sites

Daca te referi la mine atunci pot sa iti zic ca esti = cu un retardat :)

1 la mana .. sunt plecat din ro de 11 anii

2 la mana daca tu imi spargi orice parola wpa / wpa2 atunci mananc acest forum ;) !

3 lucrez in seguritate wireless de mult si pentru a sparge tu wpa/wpa2 iti trebe sa ai WPS activat asa ca inainte de a scrie (GANDESTE )

Link to comment
Share on other sites

Retardati sint parintii tai care te-au facut asa imbecil.La cit esti de increzut nici nu iti dai seama ca afirmatiile pe care tocmai le-ai facut arata cit de mult stii despre securitatea wireless.

1 la mina,daca ai plecat prost din tara,tot asa ai ajuns si la capsuni,nu esti singurul,vezi in jurul tau tiganii de la metrou,romanii care dorm in parcuri sau sub poduri,ori aia care sparg case si apar pe Telemadrid

2 la mina,daca eu iti sparg o parola wpa,sau wpa2,fara wps activat,imi maninci tu mie ceva,ca forumul asta ti-ar putea sta rau la stomac.

3 esti increzut tare mai imbecilule,tu nu poti lucra in securitate wireless pentru ca nu exista asa ceva nici in Spania si nici in alta tara,poate vrei sa spui ca spargi parole pe bani in Madrid,ai scos ceva eurasi pentru droguri,iar acum te dai rotund pe forumurile romanesti,pentru ca esti somer si nu ai cu ce sa-ti ocupi timpul liber.

Link to comment
Share on other sites

Banuiesc ca te referi la capshunarul asta imbecil,eu am deschis topicul,scopul este de inteles,expunem noutati in domeniul wireless wifislax,dar cum pe forumul asta nu exista moderatori sa ne scape de retardatii astia mucosi de doi lei,vrem nu vrem,stam la injuraturi.

Nu stau sa fac demonstratii unor tembeli ca asta,cine are idee de wifi isi da seama destul de usor ca agariciul habar are despre ce vorbeste,iar cine vrea sa dezvolte subiectul este invitatul meu.

Daca prostul citea mai mult pe forum vedea ca exista si citeva manuale cu explicatii despre spargerea unei parole wifi,dar el lucreaza in securitate wireless si le stie pe toate,oare unde o lucra,ce securizeaza,daca ar fi zis ca este administrator de retele suna mai plauzibil,dar asa doar se caca pe el,si cineva trebuie sa-i dea peste nas mucosului.

Oricum nu imi pierd timpul cu mincatorul asta de salchichas,probabil de la atitea capsuni la apucat diareea,si la cum scrie,se pare ca are degetele intepenite de atita dat la lopata peonul lui peshte.

Pentru comentarii la subiect va stau le dispozitie,capshunarul sa bage injuraturile pe privat,asa pot sa fiu si eu mai in largul meu si sa-i zic fara ocolisuri de tot neamul lui de prosti.

Link to comment
Share on other sites

Baai Lake ti-am mai zis ca esti PRAF :) bruttus139 dar nu ma crezi ;) nu mai tot da aiurea din cleantza si arata-ne si noua "daca tot esti atata de destept " adica toti au incercat cu wifiway backtrack wifislax si etc si nu merge doar prin wps si diccionar si vii si ne minti pe noii aicea ? duute baa frate si dati mancare la porci tiam mai zis ! :))

Lake ai fost si LAKE RAMAI ( bruttus139 )

Sanatate RST

Edited by Codexxx
Link to comment
Share on other sites

am incercat si eu si merge destul de repede, adica iti scuteste ceva timp sa nu mai stai sa deschizi nu stiu cate ferestre in terminal si sa nu mai stai sa scrii atata, dar am o nelamurire,

la wpa a mers totul ok , a prins handshake-ul ,dar cand a trecut la partea cu dictionarul sa oprit. Intrebarea mea este, rebuie sa scriem noi calea ca in aircrack sau sa folosim aircrack dupa ce am prins handshake-ul sau putem sa bagam un dictionar undeva in program?

Link to comment
Share on other sites

am incercat si eu si merge destul de repede, adica iti scuteste ceva timp sa nu mai stai sa deschizi nu stiu cate ferestre in terminal si sa nu mai stai sa scrii atata, dar am o nelamurire,

la wpa a mers totul ok , a prins handshake-ul ,dar cand a trecut la partea cu dictionarul sa oprit. Intrebarea mea este, rebuie sa scriem noi calea ca in aircrack sau sa folosim aircrack dupa ce am prins handshake-ul sau putem sa bagam un dictionar undeva in program?

Foarte tare ! vine o vreme in viata cand incepi sa ai regrete, eu unu am ca sunt praf cu linuxul. Lipsa de timp pentru ca statul ne invita sa lucram mai mult sa platim taxe mai mari si sa numai pierdem timpul cu "prostii".

Poate poate are cineva mila si imi spune exact ca la prosti cum sa fac aceste minunate lucruri pas cu pas.

Multumesc si mult spor baieti la dat jos parole wireless !

Link to comment
Share on other sites

Daca bine imi amintesc ,in backbox , modulele sunt de tip .lzm si nu .xzm

N-ai decat sa convertesti in wifislax , din .xzm in .lzm ,ca exista aceasta posibilitate si apoi sa incerci ce vrei tu.

In varianta liveusb nu instalezi nimic , doar adaugi modulul in fisierul Modules.

Dar GOYscriptul asta a fost construit ,totusi ,cu ce avea in wifislax...mira-m-as sa nu ai probleme de functionare in backbox !!!

Link to comment
Share on other sites

In mod normal in wifislax modulele se copiaza in folderul modulos,nimic mai mult,dar invers din xzm in ce ai tu nevoie in Ubuntu 11.04 Natty Narwhal nu as sti cum sa te ajut,poate un linuxer mai experimentat te poate ajuta.

Incearca distributia wifislax,pentru asta iti pot oferi suport cit ai nevoie,si este la fel de usoara ca backbox,si mult mai dezvoltata pentru pentesting.

Link to comment
Share on other sites

Ok, multumesc pentru raspunsuri, dar asi mai avea o intrebare, am incercat sa instalez wifislax pe netbook, se copiaza totul ok , dar nu ma descurc la partea finala in care trebuie sa configurez Grubul,trebuie sa pun ceva de genul asta "/mnt/sda2"... imi tot spune ca aceasta partitie nu este linux ... sau ceva de genul .Daca poti sa ma ajuti asi fi recunoscator

Edited by Scorpionadi
Link to comment
Share on other sites

Eu am deja windows 8 pe netbook si este in dual boot cu backbox acum , dar vreau sa-l pun dual cu wifislax , dar dupa ce bootez de pe stick-ul cu wifislax incerc sa il instalez ca sa il am permanent pe hdd si imi cere partitia unde sa copieze fisierele (nu ma prea descurc pentru ca este in spaniola), acolo ii pun sda6 (in cazul meu), iar dupa o anumita perioada imi spune ca a terminat si trebuie sa configurez grubul si acolo intampin problema si nu pot sa-l configurez, iar dupa ce dau restart nu intra in wifislax.

Sper ca ai inteles cam ce am vrut sa spun.

PS. Nu vreau sa spamez threadul cu problema mea, daca nu ar trebui discutat aici, da-mi PM te rog si discutam acolo daca ai timp.

Link to comment
Share on other sites

Nu mai imi aduc aminte nici eu,ultima data cind am instalat wifislax pe hard a fost acum citiva ani,prefer sa folosesc live-usb,e mai practic,si las hdd-ul pentru lucruri mai importante.

Incerc sa-ti gasesc un manual la spanioli,si sa iti traduc chestiile importante.In orice caz,din ce imi mai aduc aminte,la mine a fost nevoie sa intru in menu.lst si sa modific grubul pentru ca nu avea ordinea corecta,si este logic,daca tu trimiti pe sda2 de exemplu,sa caute sistemul,si el este pe alta partitie,atunci nu va gasi ce are nevoie ca sa porneasca.

De mers merge sigur,eu am avut Ubuntu,XP,wifislax,si wifiway pe acelasi hard in acelasi timp,dar cum ti-am spus,a fost nevoie sa modific din menu,pentru ca era instalat,dar la bootare nu gasea nimic.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...