Jump to content

3v1lM1nD

Active Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

About 3v1lM1nD

  • Birthday 10/03/1979

Converted

  • Biography
    Cusurgiu fara cusur.
  • Location
    Fundul sticlei
  • Occupation
    Cusurgiu fara cusur.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

3v1lM1nD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. "Un telefon APROAPE PERFECT" ... idiotule.
  2. 3v1lM1nD

    Watch Dogs

    [gluma] cred ca nici nu sa inventat inca hardware pentru minimum requirements. if you get my drift (;
  3. Foarte tare ! vine o vreme in viata cand incepi sa ai regrete, eu unu am ca sunt praf cu linuxul. Lipsa de timp pentru ca statul ne invita sa lucram mai mult sa platim taxe mai mari si sa numai pierdem timpul cu "prostii". Poate poate are cineva mila si imi spune exact ca la prosti cum sa fac aceste minunate lucruri pas cu pas. Multumesc si mult spor baieti la dat jos parole wireless !
  4. Salut Luciane, nu vreau sa iti spun decat atat: nu ai idee ce satisfactie poti avea atunci cand reusesti orice iti pui in cap sa faci. Sa vezi dupa tine pe unii ce au investit zeci-sute de milioane ? Vai dormi precum un prunc cu o lacrima in coltul ochiului de fericire. Sa nu uitam NICIODATA site urile care existau inaintea facebook ului si acum din cauza unei idei a unei oportunitati si al unui noroc nea bashina asta cu site ul are cateva zeci de miliarde. Daca si asta cu FB abandona lupta de la inceput ca era HI5 si toate celalalte numai avea succesul de acum si nimic in cont. Omul nostru poate avea noroc de un programator bun de o viziune intr-un moment de claritate si o idee extraordinara ! Si poc are sansa sa se umple de bani ! Numai bine !
  5. Conditie ideala: ai 10 bloguri pentru fiecare cuvant in parte fiecare 10 bloguri sunt legate intr-un cluster aceste bloguri au minim 1 an vechime si fiecare are minim 100-200 posturi bogate in cuvintele aferente cluster ului de bloguri din aceste bloguri dai link catre site urile tale care sunt si ele cateva. cate un site pentru fiecare cluster de 10 bloguri din aceste site uri dai link catre master site ul tau master site ul are dimensiune serioasa in ce priveste continutul 500 posturi cu 500-600 cuvinte minim poze explicite si comentarii care contin si intaresc putin cuvintele cheie din acea pagina blogurile NU se administreaza de pe acelasi ip blogurile au adrese de email diferite pe blog NU se face copy paste ci se scrie si se "petrece" timp scriind acele posturi (sau faci script de copiere continut din word litera cu litera pe diferiti timpi si bineinteles scriptul face greseli odata la 20-50 cuvinte sterge litera gresita si o inlocuieste cu una buna) blogurile nu sunt puse pe un singur cont wordpress si in general nu se fac mai multe bloguri pe acelasi cont le vede inrudite si le sparge (am patit eu cu un cluster asa ce avea cca 2000 vizite zilnic pe wp) numai discut de intarirea link urilor blogurilor pe diferite directoare / forumuri / conturi FB etc. daca maine incepi lucrul la povestea asta iti trebuiesc minim 5 oameni ideal 10 care sa lucreze si sa creeze continut inventat/povestit/spinned-filtered/etc. Timp ? nu exista un timp sigur dar cu siguranta este mai mare de 12 luni daca vrei sa vezi ceva vizite. sunt foarte multe de spus iar ce ti-am spus mai sus nu este decat varful icebergului pe care trebuie sa il construiesti. ai bani ? nu ai destui ca sa te invarti pe langa un cuvant important macar in pagina 3-4. este o diferenta de cati sunt si cati au platit sa fie acolo ! de exemplu daca sunt 2 milioane de nikiperci ce au spus ca vand bors si vin eu cu un site promovat optimizat le dau mucu de nu se vad la toti. daca 20-30 din ei au investit 1000-10.000 euro pentru primele 20-30 pozitii deja sunt eu in mare belea pentru ca ajung repede pe locul 21-31 dar deacolo spre 1 e cale lunga rau. exemplu nu ai multe firme in romania de rent a car dar daca incerci sa iti pui un site pe pagina 1 ai de bagat bani. mobila la comanda sunt mai multi decat cei cu rentacar dar sunt mai usor de depasit pentru ca nu au investit mult in promovare optimizare. sper ca ai inteles ceva din ce am spus in exemplu. ps: firma ta seo e praf nu a subliniat decat ca sunt multe dar NU si cat de grele. acele cifre sunt oferite de google si ai sai colaboratori si daca intrebi orice seoist care cunoaste ceva meserie o sa afli ca acele cifre sunt pura fantezie a lui google si ai lui afiliati, mancare de cacat de la felul 1 pana la desert. Numai bine !
  6. Tati felicitari ! Din cate am observat la capitolul laptopuri erau mai toate reduse sa spunem de la 24 la 18 dar la alte magazine acelasi laptop era la 16 fara nici o reducere. Tind sa cred ca sunt facaturi asa cum din pacate ne sta bine in aceasta tara. Deasemenea cred ca mai vand si chestii bune asa cum ai prins tu dar sunt absolut sigur ca doar 5-10 % din produsele lor se afla cu adevarat la promotie in aceasta perioada. Atentie la produse vechi care se vand din depozite si sunt greu vandabile. Deasemenea aveti grija la produse care au fost in showroom si arata ponosite e foarte probabil sa profite de aceasta frenezie a vanzarilor sa scape de cioace. Eu am renuntat de mult sa cred ca se intampla lucruri bune pentru noi romanii la noi in Romania, cel putin la acele lucruri venite din partea altor romani.
  7. Eu am avut candva 104% ocupat. Dar din acel moment nu am mai "fortat nota". Te lasa sa depasesti putin dar ce poza ai tu sigur a fost cu cont candva si acum ii da posibilitatea macar sa ia rahaturile de acolo. Sau sa plateasca pentru deblocarea spatiului liber.
  8. H3llB0y90 aka "the big face". Ia uite bre ce mai vand unii pe net.
  9. toate dar absolut toate ar trebui sa fie functionale. http://dl.transfer.ro/9851_emails-transfer_ro-26oct-8b20db.zip Spor la spamat. PS: am pus si o melodie in arhiva, plm nu vroia transfer.ro sa o ia altcumva.
  10. Tu tot bou o sa mori bietul de tine, am spus Respect lui Tex ca are dictai reputatia si nr de posturi. Pun pariu ca desktopul tau este BLISS ca ai inceput sa bati rau campii. Vad ca deja ai inceput cu "nu ne plictisii" ai nevoie de altii sa iti sara in ajutor sau imi pare ?
  11. Repet nu sunt tigan ii urasc de moarte, toata copilaria mi-a fost distrusa de ei si de comportamentul lor deviant. Cred ca este ok acum sa scoti limba din curul membrilor activi eu spun ca imi faci sila prin declaratiile tale aberante ... tu ma faci tigan ... plm ce dracu sa mai discut cu tine ?
  12. Tu citesti invers rau ma. Nu sunt cioara spuneam ca daca omori unu din greseala te duci la parnaie. Esti gata sa mergi la parnaie ma ? Omorati facuti sclavi cum vrei tu mai citeste odata si te calmeaza ca iti plesneste ceva dracu si mai avem nevoie de tine pe aici cu sfaturi. Iar cu cati tigani te-ai batut tu nu ma intereseaza intrebarea era pentru Black, daca simti nevoia sa te dai mare ca esti prieten cu nunchack ul tau sa fii sanatos. Suntem putin cam la extreme noi romanii nu esti de acord ? Respect.
×
×
  • Create New...