kreplace_ Posted January 6, 2013 Report Posted January 6, 2013 Ce face aceasta aplicatie?Pai odata ce accesezi facebook.com/paginata/app_123456789 (appID-ul aplicatiei create din developers.facebook.com/apps) , ca sa poti continua trebuie sa dai like la o pagina setata de tine, scriptul genereaza o imagine care este salvata pe host avand numele, id-ul userului care a accesat aplicatia .gif apoi imaginea este urcata pe profilul de facebook a respectivului.Pretul aplicatiei este 4 euro, pretul include si instalarea (3 euro fara instalare si suport)Am 2 modele de aplicatii:Si Daca doriti promovarea aplicatiilor pe pagini de 70k fani, 15k fani respectiv 11k fani + 1 euro. Quote
kreplace_ Posted January 8, 2013 Author Report Posted January 8, 2013 Oferta pentru membri rst, amandoua aplicatiile la pretul de 5 euro + instalare lor gratuit !Contact Y!M just.georgee Quote
kreplace_ Posted January 13, 2013 Author Report Posted January 13, 2013 Aplicatie nouaPret 10 €. Quote
alex.adrian87 Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 ti-am trimis un mesaj. sunt interesat sa cumpar o aplicatie Quote
Stfean_Iordache Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 nu prea inteleg la ce m-ar ajuta asta ? imi poate trimite cineva va rog pm sa imi explice la ce e bun ? Quote
GorbanescuAndrei Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 Sã vadã ciorile ce nume de manelisti au in lumea lui gutã.sau ce job o sa aibã.Pacat ca nu exista si in realitate,aruncam cu zaru pentru fiecare cioarã.Ce cade, asa-l omoram Quote