sErgiK Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 tare programu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreigee Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 asta e bun de pus la info, eu puneam un yahoo password sender 1.1 si bagam in calcuri mess 5. am primit in 2 saptamani vreo 25 de id-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragilee Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Nu mai merge programu ... deja a facut panze de paianjeni ... toata lumea are un YM! cat de cat mai nou .... dak nu au versiunea 9 ... au versiunea 8.1 sau alte prostii...Oricum o sa mai gasesc eu dinaia de folosesc o versiune mai veche de YM! si o sa-l verific sa vad de ce e in stare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikuko Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Avast il detecteaza........nu pot sa-l copii in pc sub nici o forma.....avast is the future.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emac14 Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Sunt nou aici shi nu ma luati in ras dak intreb ... Nemesis da cum il folosesc... adik imi pun id in editor akolo dau OK shi mai departe trimit senderu la unu el il deschide shi apoi ii pun id in eoption hack... da stringu cn mil da ????? :?: :?: :?: :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai.vest Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 cred ca nemessis si alcol au specificat degeaba ca functioneaza pe versiunile dinainte de 8.Ori astazi f multa lume foloseste versiunile mai noi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...