sharkyz Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 Sa fie despre "Cum influenteaza psihologia omului costumatia lui"Lucrarea trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:Sa aiba cel putin 15 paginiSa aiba introducere si concluzieSa aiba punctele principaleSa aiba 3 capitoleAm nevoie de lucrare pana maine maxim.Platesc in functie de calitatea pana la 15-25 de euro.Paypal, Transfer electronic pe card. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1ll2013 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 (edited) ai gasit pe cineva?am o prietena ce ar fi interesata.edit: pentru facultate nu?tipa are un proiect asemanator si in 2 ore daca e il modifica.in 30 minute e gata! Edited January 14, 2013 by j1ll2013 edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyz Posted January 14, 2013 Author Report Share Posted January 14, 2013 ai gasit pe cineva?am o prietena ce ar fi interesata.edit: pentru facultate nu?tipa are un proiect asemanator si in 2 ore daca e il modifica.in 30 minute e gata!Da sunt interesat. Orcum o voi traduce in Greaca asa ca nu cred ca este nevoie de modificare. Imi poti da doar o mica parte ca sa vad despre ce este vorba.4-5 randuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...