B3st Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 (edited) Nu prea sunt romani cu jabber ul, dar am zis ca merita tradus acest "tutorial".Multe servere de jabber nu cer un email pentru a te inregistra, drept urmare cu putin SE poti afla/schimba parola foarte usor.Mai precis: Trebuie sa faceti 2-4 conturi si sa adaugati victima in lista.Apoi pur si simplu intrati pe pagina respectivului server de jabber si le dati mail."Salutari,As dori sa-mi schimbati parola acestui cont: gigi@jabbim.plAm inregistrat acest cont pe server ul dumneavoastra in urma cu x luni, pentru a va dovedi ca acesta este contul meu uitati aici cateva din conturi din lista mea de contacte:vasile@jabber.ru, ion@jabbim.pl, ilie@thesecure.biz.Ultima data m-am logat pe acest cont in urma cu x ore/zile.Daca aveti nevoie de mai multe detalii spuneti-mi.Respect,gigi@jabbim.pl"De preferat faceti si un cont de mail "fake", de ex daca victima voastra are contu' de genu: gigi@jabbim.pl atunci faceti un cont: gigi@mail.ru.O mica lista cu servere unde merge aceasta metoda:@jabbim.cz@jabbim.com@jabbim.pl@jabbim.cz@jabbim.sk@njs.netlab.cz@jabster.pl@jabber.root.cz@jabber.at@thesecure.biz (could be harder, but still works)@jabber.org@draugr.de@xmpp.jp (i'm not sure about this)@twattle.net..etcSursa: http://trojanforge.com/showthread.php?t=2463 Edited January 16, 2013 by B3st Quote