Jump to content
SticKyWoX

Descifreaza mesajul [easy]

Recommended Posts

Posted (edited)

uvorxrgzir. zxfn xz zr wvxirkgzg nvhzqfo, girnrgv-nr fm kn xf gvcgfo "hzhvmlfz"

Indicii -> Priveste challengeul de mai jos.

Solvers:

- em

- abraxyss

-

--------------------OLD-CHALLANGE(Te poate ajuta, nu-mi trimite raspunsul la asta)--------

Challange inspirat din challengeul lui B7ackAnge7z, care e inspirat din challengeul lui em.

Descifrati mesajul urmator:

O, draconian devil, Oh, lame saint

Solverii primesc un +rep de la mine pentru cunostinte literare, dar cu conditia sa-mi mai raspunda la o intrebare prin PM. :)

EDIT: Extra challange:

3-13-2-21-1-1-5-8

Specificati prin PM ce reprezinta cele 2 coduri.

Solvers: -united7170

-FiliBlox

-0x416c6578

-Bebe.

Edited by SticKyWoX
Posted

P?i dac? ai f?cut acest challenge ?i spui c? te-a inspirat cel creat de mine, de ce nu mi-ai trimis r?spunsul la challenge?

ps. Pentru anagrama LDV, trebuia s? scrii mesajul propriu folosind acea tehnic?, nu unul luat de pe net :)

Posted
P?i dac? ai f?cut acest challenge ?i spui c? te-a inspirat cel creat de mine, de ce nu mi-ai trimis r?spunsul la challenge?

ps. Pentru anagrama LDV, trebuia s? scrii mesajul propriu folosind acea tehnic?, nu unul luat de pe net :)

E luat dintr-o carte, e tot o anagrama. E acelasi lucru cu ce ai facut tu, doar ca pe mine ma intereseaza mai mult cunosintele literare are membrilor.

Legat de anagrama ta, nu mi-am batut prea mult capul sa o rezolv, si nu am spus ca am rezolvat-o, ci din challange-ul tau mi-a venit si mie ideea sa postez un challange asemanator dar mai interesant, dupa parerea mea.

Posted
@SticKyWoX,

Defapt, a? putea spune c? atât challenge-ul meu, cât ?i cel al lui em nu sunt anagrame.

Cât despre anagrama ta, trebuia s? scrii singur textul, ci nu s?-l copii din alt? parte.

Defapt, ai dreptate. Challange updated.

Posted

#up

Nimeni?

Am updatat mesajul inca o data. Indiciile raman valabile, dar nu sunt clare, va trebuie brain.exe ca sa va dati seama.

Daca mai aveti nevoie de indicii, lasati o intrebare aici.

@B7ackAnge7z - inca iti mai astept rezolvarea.

Posted (edited)

Banuiesc ca eu si daca rezolv n-o sa ma pui la solveri ca ti-am vazut sursa deja :|

@sticky AHAHHAHAHAHHAHA ACUM M-AM PRINS (69) funny man

@@@Nu ma consoleaza cu nimic ca m-ai trecut la solveri

avand in vedere ca n-am rezolvat challenge-ul

Edited by abraxyss