SticKyWoX Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 (edited) uvorxrgzir. zxfn xz zr wvxirkgzg nvhzqfo, girnrgv-nr fm kn xf gvcgfo "hzhvmlfz"Indicii -> Priveste challengeul de mai jos.Solvers:- em- abraxyss---------------------OLD-CHALLANGE(Te poate ajuta, nu-mi trimite raspunsul la asta)--------Challange inspirat din challengeul lui B7ackAnge7z, care e inspirat din challengeul lui em.Descifrati mesajul urmator: O, draconian devil, Oh, lame saintSolverii primesc un +rep de la mine pentru cunostinte literare, dar cu conditia sa-mi mai raspunda la o intrebare prin PM. EDIT: Extra challange: 3-13-2-21-1-1-5-8Specificati prin PM ce reprezinta cele 2 coduri.Solvers: -united7170-FiliBlox-0x416c6578-Bebe. Edited January 19, 2013 by SticKyWoX Quote
B7ackAnge7z Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 P?i dac? ai f?cut acest challenge ?i spui c? te-a inspirat cel creat de mine, de ce nu mi-ai trimis r?spunsul la challenge?ps. Pentru anagrama LDV, trebuia s? scrii mesajul propriu folosind acea tehnic?, nu unul luat de pe net Quote
SticKyWoX Posted January 18, 2013 Author Report Posted January 18, 2013 P?i dac? ai f?cut acest challenge ?i spui c? te-a inspirat cel creat de mine, de ce nu mi-ai trimis r?spunsul la challenge?ps. Pentru anagrama LDV, trebuia s? scrii mesajul propriu folosind acea tehnic?, nu unul luat de pe net E luat dintr-o carte, e tot o anagrama. E acelasi lucru cu ce ai facut tu, doar ca pe mine ma intereseaza mai mult cunosintele literare are membrilor.Legat de anagrama ta, nu mi-am batut prea mult capul sa o rezolv, si nu am spus ca am rezolvat-o, ci din challange-ul tau mi-a venit si mie ideea sa postez un challange asemanator dar mai interesant, dupa parerea mea. Quote
B7ackAnge7z Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 @SticKyWoX,Defapt, a? putea spune c? atât challenge-ul meu, cât ?i cel al lui em nu sunt anagrame.Cât despre anagrama ta, trebuia s? scrii singur textul, ci nu s?-l copii din alt? parte. Quote
SticKyWoX Posted January 18, 2013 Author Report Posted January 18, 2013 @SticKyWoX,Defapt, a? putea spune c? atât challenge-ul meu, cât ?i cel al lui em nu sunt anagrame.Cât despre anagrama ta, trebuia s? scrii singur textul, ci nu s?-l copii din alt? parte.Defapt, ai dreptate. Challange updated. Quote
B7ackAnge7z Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 ac mea erag caena ai opeots stea utn tu girnrgv-nr fm kn xf gvcgfo "hzhvmlfz". Quote
SticKyWoX Posted January 18, 2013 Author Report Posted January 18, 2013 ac mea erag caena ai opeots stea utn tu Total pe langa. Quote
B7ackAnge7z Posted January 18, 2013 Report Posted January 18, 2013 Total pe langa.E?ti glume? Totu?i, mai cite?te o dat?. Quote
SticKyWoX Posted January 18, 2013 Author Report Posted January 18, 2013 E?ti glume? Totu?i, mai cite?te o dat?.No, nu-mi dau seama. Nu e aceeasi metoda folosita. Trimite-mi si mie rezolvarea si modul de rezolvare prin PM ca m-ai facut curios, poate am gresit eu. Quote
SticKyWoX Posted January 19, 2013 Author Report Posted January 19, 2013 #upNimeni?Am updatat mesajul inca o data. Indiciile raman valabile, dar nu sunt clare, va trebuie brain.exe ca sa va dati seama.Daca mai aveti nevoie de indicii, lasati o intrebare aici.@B7ackAnge7z - inca iti mai astept rezolvarea. Quote
em Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Am decompilat brain.exeCred ca am un indiciu la adresa 69 Quote
abraxyss Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 (edited) Banuiesc ca eu si daca rezolv n-o sa ma pui la solveri ca ti-am vazut sursa deja @sticky AHAHHAHAHAHHAHA ACUM M-AM PRINS (69) funny man@@@Nu ma consoleaza cu nimic ca m-ai trecut la solveri avand in vedere ca n-am rezolvat challenge-ul Edited January 19, 2013 by abraxyss Quote
SticKyWoX Posted January 19, 2013 Author Report Posted January 19, 2013 Banuiesc ca eu si daca rezolv n-o sa ma pui la solveri ca ti-am vazut sursa deja @sticky AHAHHAHAHAHHAHA ACUM M-AM PRINS (69) funny manNo, hai ca te trec Quote