danger2u Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 salut rst am si eu pagina asta si am chinui de 2 ani indata si am doar 11000 de membrisi altii au in cateva luni sute de miivreau sa zic ca fanii sunt toti reali si nu cumparati ca altiiimi spuneti si mie o metoda de a mari publicul si de a monetiza pagina?va multumesc asta e paginahttps://www.facebook.com/BANCURIN0Iva multumesc Quote
malessandrox Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 aplicatii facebook gen , ce telefon ti se potriveste , afla data mortii .. prostii d'astea Quote
diablo666 Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 fa o campanie de promovare a pag Quote
SimeTrie95Online Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Cum a zis si "malessandrox" Aplicatii Sti de ce am ales si eu aplicatii ? pentru ca sunt multii care vrea sa afle cand mor sau care e numele potrivit pentru iubita lui sau ce vedeta ii se potriveste sunt tot felu de aplicatii, gandestete si tu la una eu ti-am dat exemple clare mai trebuie sa bagi si altceva in afara de bancuri Succes.. Quote