MaNulicaUser Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Salut Tuturor...M-am hotarat sa va cer parerea despre raspanditul unui keylogger.Stiu ca unii o sa ma criticati,Si o sa comentati aiurea... Dar sa fim seriosi Oricare din voi a facut candva acest lucru. Eu am incercat cu ApexDC si StrongDC dar sincer nu prea a dat rezultate, am incercat si pe Youtube dar si acolo treaba e cam moarta sa ziceam asa. As Avea Rugaminte ca cei care se pricep destul de bine in aceasta sectiune sa imi dea o mana de ajutor. Va Multumesc, Cu Stima Manu. Quote
sebywarlord Posted January 28, 2013 Report Posted January 28, 2013 Salut,youtube-ul inca este si v-a ramane o metoda foarte buna de spreading , dar trebuie ajutata cu ceva mail spam:)Eu m-am lasat de spreading de mult ,dar inca imi vin loguri,nici eu nu stiu de unde:))O alta metoda,relativ banala ce o foloseam eu :Cand aparea un album noi gen dragonu,parazitii,defapt orice album,il downoadam repede , bindam albumul cu serverul de la stealer + crypter fud si il numeam de ex Parazitii-Tot ce e bun tre sa dispara FULL ALBUM.ZIP[extensia ramanea.exe]Si il uplaodam pe girlshare fisier.ro fisierulmeu,etcUite aici exemplu:)Download Dragonu-Dragos v-o da FULL ALBUM .ZIP.exe Quote
MaNulicaUser Posted January 28, 2013 Author Report Posted January 28, 2013 Multumesc Mare Domn! Astept Si alte Pareri. Quote
MaNulicaUser Posted January 29, 2013 Author Report Posted January 29, 2013 Indianul. Iti Multumesc pentru sfat,foarte folositor, am sa incerc si metoda ta. Astept si alte pareri. Quote
romanu Posted January 29, 2013 Report Posted January 29, 2013 Facebook-ul e plin de copii prosti. Urci undeva ii pui numele "YMessenger Cracker.exe" sau altceva si faci rost de cateva conturi de fb si te apuci de lucru Last edit: Nu ma mai ocup, inainte ma foloseam de HI5. Quote