Jump to content

MaNulicaUser

Active Members
  • Posts

    222
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by MaNulicaUser

  1. salut baieti, cateva informati //removed Nush daca am postat unde trebuia.. Ce ma sfatuiti. Toata treaba e strict informativa, mai mult un sondaj de opinie. Si m-a intereseaza parerile voastre in prostia asta..
  2. Va Multumesc Foarte Mult Pentru Munca Voastra, Stiu depsre Site, Chiar pe acesta urmeaza sa imi iau o licenta, Daca nu cer prea mult ati putea sa va uitati si pe celalat, haz de necaz, M-ar ajuta foarte foarte Mult. O zi cat mai faina sa aveti!
  3. Salutare baieti. am vazut ca in ultima vreme facebook e invatat de asa zisele Viral Script... Si de paginile de facebook cu sute de mii de Like-uri aparute peste noapte. Sincer sunt in mare cautare pentru un asemenea script-addon sau plugin, ma rog cum se cheama. Am sa Pun exemplu 2 pagini mai jos stiind ca asta va fi cel mai bun exemplu. Note! Nu fac Reclama. Haz de Necaz | Site de stiri si de divertisment tonto.ro Sincer Am incercat sa Contactez si admini Site-urilor Si ale paginilor de facebook, dar fara un raspuns de la ei. Ideea in sine este ca nu stiu cum se numeste Acest Script, as vrea sa il cumpar sau sa il descarc. Ma gandesc ca poate cineva de aicia este mai informat ca mine si m-a va putea indruma spre drumu bun. PS > Sunt cateva de care stiu, dar ma intereseaza axact astea de care v-am aratat exemple!
  4. Salutare, dupa cum zice si titlul pentru 0.99$ iti poti crea proiul mousepad customizat.(poti folosi orice poza) Pretul initial este de 5.00$, folosind codul asta Z099PLAYCWAK7 ai discount de 5$ ceea ce inseamna ca va costa doar 0.99$. Nu e referal code sau bullshit. Site-ul de unde sa cumparati mouse-padul este in acest LINK
  5. Salut Tuturor.. Asa ca off-topic pentru cei interesati de jocu call of duty ghost. Vand 2 conturi de steam cu Ghost. Pentru cei interesat contact skype: biggestnoob43. Pret 20$ sau 15E paypal. Numa Bine Tuturor.
  6. Salut baieti. Am acest hack pe care l-am cumparat si nu il folosesc, practic am dat bani degeaba pe el. M-a luat si pe mine febra metin2 si dupa cateva ore m-am lasat . Stiu o investitie proasta. De aceea m-am gadit sa il vand, tinand cont ca inca mai are activ 34 de zile si eu am dat 10Euro pe el. Vreau sa imi vand contul cu 5Euro sau 6$ paypal. Hack-ul merge perfect pe Ro. O zi Frumoasa Tuturor.. Detali pe Skype: biggestnoob43
  7. Salut Baieti. Azi am decis sa vand cate ceva din Invetoriul meu.
  8. Salut. Vrea sa va intreb daca aveti careva un cont de voyo.ro prin loguri sau ceva gen care sa merga.. D-au la schimb Cont de steam cu diferite jocuri sau cont de WorldofPlane (e doar beta pentru testeri). Ms astept un raspuns sau un PM. Respect!
  9. Salutare. Dau Conturile astea pe iteme Dota2. Astept PM. 2005 1. 2. 3.
  10. abtinete.. ca vadca nai treaba... iar faza cu contu nu te baga tu in seama!
  11. Trimitemi si mie un PM cu 1 cod te rig frumos ca toate au fost deja folosite.
  12. Dau conturi de steam cu diferite jocuri in schimbul la Iteme de dota2.
  13. Ok tati lasami un Id de skype sau messenger... sa vb
  14. poti ajunge in Ligi de gaming mai usor. gen ESL sau ESEA. Si Gecko daca nuti convine nu comenta... Ce atatia hateri pe aicia frate? Veziti de Drum
  15. nu am zis sa scoate nimeni bani... Bunuri pentru Bunuri..nu bani,accept conturi filelist,Origini,Word of Tanks sau alte tampeni...
  16. Dupa cum zice si postul de mai sus contracost,astept oferte..
  17. Salut Baieti. Am 2000 conturi de steam 95% Functional 98% Steam Guard Disable 60% Fara Jocuri. Ideea e ca sunt ramdom si ca trebuie sa cauti ca sa gasesti ceva. 70% Conturilor sunt din 2006-2007, eamil'ul find never verified. Conturile le voi da contra cost bineinteles. Astept orice fel de oferte... Tinand cont ca deja am cautat, sa vad daca deja a fost postat asa ceva si nu am gasit, mi-am permis sa pun acest post aici. Daca cumva a fost deja postat imi cer scuze nu am gasit. Cu Stima Manu.
  18. Indianul. Iti Multumesc pentru sfat,foarte folositor, am sa incerc si metoda ta. Astept si alte pareri.
  19. Multumesc Mare Domn! Astept Si alte Pareri.
×
×
  • Create New...