magnificul Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Stie cineva vreo metoda de decodare pentru un Sony Xperia U? Root ii fac eu, la deblocarea retelei ma impotmolesc... Quote
Reebock Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Stie cineva vreo metoda de decodare pentru un Sony Xperia U? Root ii fac eu, la deblocarea retelei ma impotmolesc...Pm si te ajut eu magnificul. Nu e gratis. Quote
magnificul Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 Cu bani pot sa il decodez la service sau sa iau cod de deblocare de pe net...ma gandeam ca stie vreo cineva vreo ceva free.Oricum, faptul e consumat, telefonul numai e la mine deci nu ma mai intereseaza pe moment...desi, poate pe viitor daca imi vor mai cadea pe mana si pretul pe care il ceri bate preturile de service am sa te contactez. Quote
blue36 Posted April 25, 2014 Report Posted April 25, 2014 Va salut!Reinvii acest topic cu o intrebare! Pentru ca programul sa functioneze este necesar sa fie softul original si rootat sau merge si daca are un alt soft luat de pe XDA? Quote
stroici Posted April 26, 2014 Report Posted April 26, 2014 Merge si cu softuri custom care sunt oricum rootate. De exemplu eu am reusit cu un Omega Glaxy Rom. Quote