abraxyss Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 (edited) NE PLACE SAU NU NE PLACE FLADUL? POLL.apropo, asta e si proof ca mie-mi merge si voua nu. ora 20:15, 5 februarie 2013edit: am scris flad in search-ul de la dexonline.ro si mi-a dat "FLACID", banuiesc ca se cam potriveste )dea , aparent unora din alte tari inca nu le merge rstforums.com O_O Edited February 5, 2013 by abraxyss Quote
SticKyWoX Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Bai e bun cu putina sare si piper. Cu maioneza e genial. Dar pe paine are gust de gandaci vietnamezi. Ca sa nu mai zic ca daca-l fierbi prea tare explodeaza si-ti face bucataria numai ler.Explica-ne si noua ce-i ala "Flad", ca pe google gasesc foarte multe lucruri legate de asta, fiecare din domenii diferite. Quote
robyyxx Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 (edited) Sper ca se refera la FLOOD-ul pe care il primesc sau pe care l-au primit Si mie imi merge forumul fara probleme. Edited February 5, 2013 by robyyxx Quote