unknown.user Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 (edited) Salut!Ma poate ajuta cineva cu scriptul asta ?Sa il pot face sa trimita de aici:http://www.muziton.ro/web/public/login.jsf?langSelected=&loginFrm%3AtopMenu%3AnonTry%3AsearchStr=&loginFrm%3AtopMenu%3AnonTry%3A_id39=artist&langSelected=&loginFrm%3AmsisdnLogin=$nr_tel&com.sun.faces.VIEW=_id$id_1%3A_id$id_2&loginFrm=loginFrm&loginFrm%3A_idcl=loginFrm%3AloginMeInNu ma pricep PHP .Nu ma luati tare.Toate cele bune...Edit:Daca nu vreti sa faceti public, astept PM sau link criptat. Edited February 7, 2013 by unknown.user Quote
skipper Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 Public?Serviciul asta e de cand eram eu mic copil...Cauta pe forum isr bomber source...Si mai fa si 10 posturi si muta asta la cerereri.Salut! Quote
unknown.user Posted February 7, 2013 Author Report Posted February 7, 2013 Am gasit, dar ce sa fac cu el daca eu habar n'am PHP...Toate scripturile PHP sunt moarte si m inteles ca prin muziton, ar functiona...nu am habar sa le refac, de aceea cer ajutor aici Quote
unknown.user Posted February 8, 2013 Author Report Posted February 8, 2013 Haideti, stiu ca cineva poate...Nu cer bogatii Quote
spance2life Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Este rezolvata problema, cred ca este pusa o limita.Cauta in alta parte Quote
unknown.user Posted February 8, 2013 Author Report Posted February 8, 2013 Este rezolvata problema, cred ca este pusa o limita.Cauta in alta partePai cum e rezolvata problema ? Nu am inteles ce vrei sa spui .Deci, scriptul asta nu mai functioneaza...si cu ajutorul link'ului de la muziton draci laci...am inteles ca il face functionabil, dar nu stiu cum habar n'am php, ce tre' sa modific etc, de aceea cer ajutor. Quote
spance2life Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Adica e pus? o limit? de sms-uri, încearc? s? trimi?i manual ?i vezi c? nu merge mai mult de 2, 3. Deci s? faci un script pe serviciul ast? nu are rost. Quote