Jump to content

spance2life

Active Members
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

spance2life last won the day on October 19 2010

spance2life had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spance2life's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Adica e pus? o limit? de sms-uri, încearc? s? trimi?i manual ?i vezi c? nu merge mai mult de 2, 3. Deci s? faci un script pe serviciul ast? nu are rost.
  2. spance2life

    Atestat

    Din cate stiu eu la atestat este o proba "scrisa" care conta in rezolvare unei sau mai multe probleme de programare si baze de date, iar pe langa asta e proba in care trebuie sa prezinti proiectul. Si eu fac tot ceva cu biblioteca, dar putin diferit : http://dimitriepirghie.byethost18.com la design inca nu am facut nimic, si cat e online e ceva mai de la inceput.
  3. Este rezolvata problema, cred ca este pusa o limita. Cauta in alta parte
  4. @BiT.NeT nu mai bate campii aiurea, ca nu ai statut de protector pe aici. Nu vezi ca nu se uita nimeni la tine, ai cont de cateva zile si ai o atitudine prea exagerata. @else Nu se gaseste nimeni sa-l elimine grumpy sau o fi ?
  5. spance2life

    Atestat

    Si eu lucrez acuma pentru proiectul de astestat, daca ai vreo intrebare PM
  6. spance2life

    Problema C.

    Backtracking + functie care verificata daca un nr este prim care o folosesti in BT cum ar fii : int prim(int n) { for(int i=2;i<=sqrt(n);i++) if(!(n%i)) return 0; return 1; }
  7. Buna obervatia lui @em ca k = m^2/s^2. Eu cred ca teoria momentan are mai multe motive pentru care sa fie tinuta in picioare decat doborata, si vreau sa precizez un lucru la faptul ca te-ai legat de fotoni care sunt singurile particule care ajung la viteza lumini dar din cate stiu eu fotoni nu au masa de repaus deci pentru ca fotonul sa atinga viteza lumini nu este nevoie de o energie atat de mare fata de alte materi.
  8. ?i vezi cu atestatul, e o chestie dac? nu faci un anumit punctaj nu treci, deci trebuie s? faci un anumit punctaj ca s? treci ?i s? intri în bac, a?a e la eng ?i la român? oral. În schimb bacu scris la info e alt? treab?, programare.
  9. Incearca cu versiuni mai noi de messenger cine mai foloseste messenger 8 ?
  10. Diferenta nu e tare mare, sa zicem asa ca o idee C e cumva mai brut fata de C++. C++ poate fii mult optimizabil, dar pentru maximum de eficienta si performanta este C, difrenta intre ele nu e imensa. Ex. pentru a afisa ceva in C de folosesti de functia printf() din stdio.h, iar in C++ de instructiunea cout din iostream.h.
  11. Iti recomand calduros sa ramai la Windows, Linux mai incolo. Deci te-ai lamurit cum sa treaba cu programarea ?
  12. Mai luminat, eu zic sa cumperi o carte. Programarea consta in cunoasterea abordari unei probleme + limbaj programare. Cum toti zic C/C++, eu zic la fel. Sfatul meu, pui manuta pe o carte, de unde inveti sintaxa, operatori, functii, fluxuri,variabile, tipuri de date, structuri repetitive, din astea pot sa difere putin de la C la C++. De unde incepi si cu ce incepi treaba. Sa nu te gandesti ca dupa ce inveti programare faci nu stiu ce programe "misto" care fac ceva misto si ca arata nu stiu cum. Dupa ce incepi, pentru probleme, poti adauga id meu de y! messenger, din profil.
×
×
  • Create New...