Jump to content

makingston

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

makingston's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am vrut sa le vand, sau sa le schimb cu SMTP-uri, insa omul n-a fost increzator. Asa ca, din moment ce mie nu-mi folosesc, le-am pus aici.
  2. dk.zip download - 2shared Password: UUxRuSknNqqor8bRMiLXPS%2CSzoccpbknN0%7BoS6%2CZ9CcfP6dR9o6Zmy708SqY6y7R8b7%264E%7BR1%264Es85YpS1bMhkSL%264EjnM2cftbZZJikfoS%2C%264ENikc%7BwcZ26kfp6uRwSpft6FX1 Hint: (ghici ce) -> GILA7 -> HAZZ-15 -> ATOM-128 -> TRIPO-5 -> REVERSE -> F-ASCII
  3. Prea mult offtopic. In viitor voi cripta. Iar tipului cu legile: cauta-ti un forum de drept penal.
  4. Intr-adevar metodele clasice si "de mult uitate" de multe ori se dovedesc mai eficiente. Felicitari pt tutorial! Tine-o tot asa!
  5. Am si modificat postul facut... vad ca nu ai cu cine. Tu vorbesti ca sa nu taci. Ce oameni? De cine ma cred mai presus? Am zis eu ca sunt hacker? Eu am gasit conturile astea si cum nu le-am gasit intrebuintare si am zis sa le fac cadou aici. Nu ma ocup cu treburi dinastea, nu le-am vandut, nu am facut nimic, doar le-am postat, nici nu stiu ce sunt, de aceea le-am postat.
  6. Tocmai a fost lansat untethered jailbreak pentru ios 6.0, 6.0.1, 6.0.2 si 6.1. Solutia de jailbreak o puteti descarca de pe site-ul oficial al hackerilor http://evasi0n.com/ sau de pe forumul romanesc de ideviceuri numit si Idevice.
  7. Grumpy, esti o rusine. Nu pentru asta am postat conturile de FB. Incearca sa nu ma implici cu "multumirile" tale cand dai dovada de prost.
  8. Poate o sa pun altele mai recente si pe alea o sa le crpitez, dar pe astea le las asa...sa aiba tot omul acces la ele.
  9. Schimba fontul in header .... Selfy's Blog suna bine...daca ar si arata bine, ar fi alta treaba.
  10. Un linux de prost gust... te deregleaza psihic cand vezi ce adunatura de nimicuri cuprinde... @Grumpy - nu iti recomand. Daca tot doresti sa faci o schimbare, fa una de calitate... backtrack.
  11. Da e pe bune...nu, nu e LEGAL > Se numeste incalcarea secretului corespondentei.
  12. Parola generala la Nokia este 12345
×
×
  • Create New...