Jump to content

alexionut6

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexionut6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. 1, nu am cerut ajutorul pe privat. Am pus cazul ca daca cineva nu vrea sa faca publica o nisa sa o vada toti care cauta pe google, si totusi vrea sa ma ajute, sa imi trimita pm. 2, am cerut ajutorul frumos. Nu am zis ceva de genul ca "Permis magarilor care nu au altceva mai bun de facut sa ma ironizeze si sa ma jigneasca" (nu fac referiri).
  2. Ca tot ati inceput topicul asta, poate ma puteti ajuta si pe mine cu niste idei, si eu fiind la inceput de drum in acest domeniu. #1 Ceva nise profitabile. Pe ce sa ma axez? (daca nu vreti sa postati aici sa vada toti, dar daca vreti sa ma ajutati, va rog sa imi da-ti pm). #2 Ce site-uri sa folosesc pentru a face vizualizari pe youtube? Tin sa precizez ca folosesc ma multe site-uri pentru a face vizualizari dar vad ca nu apar la youtube. Am inteles ca vizualizarile de la unele site-uri vin cu intarziere, dar deja au trecut 72h. De aceea va rog daca puteti sa imi recomandati cateva site-uri serioase. #3 Ce alte site-uri de video sharing sa mai folosesc? Multumesc anticipat.
  3. Salut. Citeste Regulamentul. https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst Si apropo, puteai sa mai faci cateva posturi (10 mai exact) si puteai creea topicul la sectiunea Cereri si poate tot aveai ceva bafta. In sectiunea asta sigur nu o sa rezolvi nimic cu asemenea topic. Bafta.
  4. Salutare. Baieti, ma puteti ajuta si pe mine. Am o nelamurire fata de stealer. Am vazut ca mai multi au aceasta problema ca si mine si anume: de ce trimite loguri doar o data. E ceva normal? Nu ar trebui sa trimita loguri de fiecare data cand victima se logheaza pe un cont nou (pe care stealerul nu-l trimisese) ? Thanks for sharing @B3st.
  5. Kim Dotcom ofera 14.000 de dolari celui care ii poate sparge noul site Va pricepeti la calculatoare si cautati sa castigati rapid 14.000 de dolari? Kim Dotcom, unul dintre cele mai importante nume ale internetului va poate ajuta. Gigantul din internet a anuntat ca este dispus sa-i plateasca 14.000 de dolari primului utilizator care va reusi sa-i sparga site-ul lansat in urma cu doua saptamani, Mega. Anuntul a venit dupa ce pe internet au aparut mai multe articole in care sistemul de securitate al site-ului a fost pus la indoiala. La nici doua saptamani de la lansare, site-ul Mega a devenit o adevarata senzatie pe internet, dupa ce a reusit sa aduca 1 milion de utilizator inregistrati. Sursa:Yoda.ro
  6. @Dragos gandeste-te ca toti plecam de la statusul de "copii care vor sa devina haceri". Parerea mea ca in acest OS sunt cateva soft-uri cu ajutorul carora un incepator isi poate face cel putin, o idee despre hacking.
  7. @Praetorian monitorizat de cine?
  8. Sa sti ca ma batea gandul sa-l bag si pe bucati dar pe moment nu mi s-a parut o problema. Dar cred ca ai dreptate.
  9. Nu am vrut sa incomodez atatia oameni. Rog sa fie sters acest topic. Multumesc.
  10. Nu am, din pacate. Sa ne anunti si pe noi daca o rezolvi. Bafta
  11. @magnificul sincer si mie tot Stairs mi-a pus capac. Am gasit acest link si banuesc ca de aici, un user experimentat poate face un decrypter. De crypter am auzit de la mai multi ca ar fi foarte bun dar eu nu am reusit inca sa pun "botul" pe el.
  12. Salut. Ce cauti tu, a fost postat de @dmx06costy aici. Bafta. ON: Bun crypter. Multumim pentru share @pedala1
  13. In caz ca nu te descurci cu link-urile afisate de @Fi8sVrs, am uploadat eu programul pe un alt server. Il poti downloada de aici.
  14. Stiu ca pentru siguranta utilizatorului, softul ar trebui rulat pe masina virtuala, dar, mie mi-l detecteaza ca virus cu toate ca ne-ai postat dovada cum ca ar fi curat. Mare grija celor care nu-l ruleaza pe masina virtuala.
×
×
  • Create New...