Jump to content
cein

Apple lanseaza iPhone pe 29 iunie

Recommended Posts

iphone2.jpg

In sfarsit vedem acest vis realitate, il vom putea vedea, atinge si folosi de pe data de 29 iunie.Apple Inc. va începe comercializarea telefonului mobil iPhone începând cu data de 29 iunie, un debut ce va arãta dacã succesul companiei cu computerele Mac ºi playerul iPod se va extinde ºi în sectorul telefoanelor mobile, transmite NewsIn.

Apple a fãcut acest anunþ la sfârºitul sãptãmânii trecute prin trei reclame televizate ce ofereau imagini despre ecranul noului telefon mobil ºi posibilitatea de a viziona fiºiere video ºi poze sau a asculta muzicã.

Modelul iPhone va costa între 500 ºi 600 de dolari depinzând de cantitatea de memorie inclusã ºi va fi comercializat prin magazinele online sau normale ale Apple ºi ale partenerului AT&T Inc., care este distribuitor exclusiv al acestui nou produs.

Directorul executiv al Apple, Steve Jobs, a dezvãluit acest model de telefon mobil în luna ianuarie, dupã mai multe luni de speculaþii legate de posibilitatea ca grupul Apple ar dezvolta un telefon mobil.

Acþiunile companiei au recþionat rapid la zvonurile legate de lansarea acestui model, apreciindu-se în cursul sãptãmânii trecute dupã apariþia unor zvonuri conform cãrora telefonul mobil va fi lansat la data de 20 iunie.

La jumãtatea lunii mai acþiunile Apple s-au depreciat dupã ce un site a publicat un email care ar fi provenit din partea companiei Apple, care preciza cã lansarea acestui telefon a fost amânatã, veste negatã însã de Apple.

Telefonul iPhone este ºi player muzical, cu o funcþionalitate identicã cu faimosul iPod, aparat foto ºi calculator de buzunar, beneficiind de posibilitãþi de navigare pe internet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...