ZeroCold Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 12 echipe de studenti din facultati tehnice au posibilitatea de a intra intr-un program de mentorat de 4 luni, in care pot dezvolta o idee de produs/aplicatie, sprijiniti de mentori experimentati din industria IT&C.Innovation Labs este un proiect national al TechSoup si TechLounge, realizat cu sprijinul Microsoft Romania, care cultiva spiritul inovator al tinerilor din facultati tehnice si il completeaza cu notiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piata.Pentru a lua parte la mentorat studentii trebuie sa participe la un hackathon organizat la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Innovation Labs Hackathon va avea loc pe 2 martie 2013 si va consta intr-un maraton de 24 de ore de programare si incubat idei din domenii precum sanatate, jocuri, lifestyle si fitness.Dupa hackathon, cele mai bune 12 echipe se vor al?tura programului de mentorat care va dura 4 luni. Inscrierile se pot face pana pe 27 februarie 2013, completand formularul special dedicat de pe www.innovationlabs.ro.#sursa: BetaCode. Quote
begood Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 suna bine ! sa citesc asta si cred ca ma inscriu Quote
ZeroCold Posted February 16, 2013 Author Report Posted February 16, 2013 suna bine ! sa citesc asta si cred ca ma inscriu Daca ai posibilitatea, dute! Eu as merge dar am restante + my birthday...Bafta! Quote