Password007 Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 (edited) Salut,am internet de la zapp dar acum 3 zile am primit asta in plicul cu factura :Locuiesc momentan in judetul iasi,in apropiere de orasul harlau,si daca nu mai am net de la cosmote ce e de facut?Se poate sa-mi mai dea internet pe alte frecvente am abonamnet la ei sau alt operator ceva.Multumesc frumos,astept sugeti. Edited February 17, 2013 by Password007 Quote
diablo666 Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 (edited) RDS? dar doar pt net... la abonamentul de 100mbs primesti gratuit si un modem Edited February 18, 2013 by diablo666 Quote
Password007 Posted February 18, 2013 Author Report Posted February 18, 2013 Eu vreau rds dar faza e ca nu au ajuns la mine cu fibra si internet mobil nu prea stiu ce acoperiere au,romtelecom, distanta dintre mine si cea mai apropiata "casuta" unde te conecteaza e de aproape 1 km si suntem 3 la sigur care am pune internet de la romtelecom daca ar monta o noua "casuta" dar nu vor acest lucru,upc nu a ajuns la mine in zona,orange nu prea stiu cum functioneaza ca semnal am si as putea folosi o antena exterioara pentru un semnal ami puternic. Quote