Jump to content
phynx

Help! S3 V NOTE II V I5

Recommended Posts

Vreau sa-mi cumpar un telefon.. M-am uitat la mai multe variante si mi s-a pus pata pe trei. Galaxy SIII, Galaxy Note II, si Iphone 5. Am inteles ca SIII ca performanta face cat un iphone 5... Acum nu stiu.. Si note e belea, dar oare e prea mare? Ca sistem de operare, iOS mi se pare mai simplist si "neat", android mai complex.. iPhone 5 cica nu ar fi mult mai performant decat 4s.(Iar la pret<<nu din magazine>> au vreo 10 milioane diferenta la mine in oras).

Mentionez ca pana in ziua de azi am avut iphone, si m-am obisnuit cu iOS-ul. E greu sa te obisnuiesti cu android? Imi dati si mie niste sfaturi va rog? Multumesc anticipat.

Mai bine mai asteapta cateva zile, si ia un Sony Xperia Z ?i Xperia ZL - quad-core, ecran de 5" Full HD ?i senzor foto de 13 MP caci cel putin dupa specificatii, astea vor fii za best.

Personal, am avut toata gama de iphone, iar cel mai mult mi-a placut 4s.

Iphone 5 nu mi se pare asa de "cool", il tin in sertar, si-l mai iau sambata prin club, sa par mai smecher, si sa impresionez pizdele, insa acum folosesc un xperia, in viata de zi cu zi.

eu am note 2 si sunt foarte multumit,sunt sigur ca e mai bun ca si sony xperia z,doar ca are camera de 13mpx,in legatura cu marimea note-ului,nu-i sa mare,te obisnuiesti,si apoi o sa ti se para celelalte telefoane mai mici =))) android rullz,o sa te obisnuiesti

Edited by YoO_MaN

Apropo de s4. Crezi ca o sa rupa tiparul? Ai asteptari mari de la el?

Samsung Galaxy S IV - Full phone specifications

Din culisele Samsung: Galaxy S4 va avea ecran controlabil prin gesturi

Data de lansare pentru Samsung Galaxy S4, dezvaluita din greseala de un magazin

Oricum e cu mult peste s3,mai ales de baga un octa core pe el.

Io zic sa mai stai o luna maxim doua ca o sa se ieftineasca toate considerabil..

Un telefon ce zic eu ca e extraordinar e asta iara..

ZTE planning Nubia Z7 with 6.3-inch 2560 x 1440 display, 128GB storage and 8-core CPU!! - Gizchina.com