7Error Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Nu stiam unde sa postez , daca nu e bine , mutati topicul , ma rog :roll: : Am vazut ca ati facut ceva nou , mai exact asta : Puncte: 0Nivel: n00bActivitate: 0/20Experienta: 0%Cum faci puncte ? Nivelul e dupa puncte , asta stiu , dar activitate ? Nu inteleg cu activitatea si nici cu experienta .Explicati-mi si mie astea Quote
d3v1l Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Nemo pt ce ai nevoie de puncte?ce vrei sa faci cu ele in skimb pt activitate da si tu copy paste aici la cateva programe de pa alte forum-uri iar pt experienta foloseste Google....2 sau 3 RFI..si faci un deface .Asa vei castiga si nivel :idea: Quote
7Error Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 Eu vroiam sa stiu ce-s cu ele , doar atat . N-am nevoie de puncte , si nu ma ocup cu defaceul si nu prea dau copy-paste .Nu cred ca asa faci puncte / experienta , blabla . dar ma rog :roll: Quote
kw3rln Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 puncte de pe aici: http://rstzone.net/index.php?pagina=bug_reports&cmd=lista si poate un sistem de challengeuri .. experienta se calculeaza dupa un algoritm .. ma mai gandesc la ella activitate se ia numarul de posturi .. cat timp sta pe forum si de alea .. deabia e conceput proiectu Quote
7Error Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 Trisezi , nu-i corect , deja ai 150 de puncte :shock: Quote