Inventio Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 (edited) Salutari tuturor.Ma numesc Alex, am 23 de ani si sunt din Romania. Studiez la facultatea U.A.I.C din Iasi.Am cunostinte mediu spre avansat in domeniile developmentului web, am lucrat doi ani la o firma din oras ca Senior Web Designer si Visual Web Designer. De asemenea am inceput sa studiez pentestingul.In cazul Designului si Media, cunosc urmatoarele:Adobe PhotoshopAdobe IllustratorIar ca si Limbaje de Programare si Software:HTML/XHTMLCSSJavaScriptUltraEditAdobe DreamweaverCa si "premii", am o certificare la examenul CompTIA A+ si am participat la diferite evenimente organizate de Mozilla si Google.Sper sa ne putem intelege! Edited February 24, 2013 by Inventio Quote
lutulik Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 (edited) Bine ai venit!EDIT: De unde ai aflat de http://rstforums.com ? Edited February 24, 2013 by lutulik Quote
Inventio Posted February 24, 2013 Author Report Posted February 24, 2013 Multumesc pentru urari, iar @bt.ionut nu inteleg mai exact, care este problema? Quote
FiliBlox Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Decand ultraedit este limbaj de progamare ? In fine bun venit. Quote
CrisTany Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 HTML/XHTML, CSS, Dreamweaver nu sunt limbaje de programare.Bine ai venit! Quote
Inventio Posted February 24, 2013 Author Report Posted February 24, 2013 Eh, in fine, exprimarea mea proasta. Am adaugat si software.Am mai fost in trecut, prin 2011, pe forum, insa de atunci vad ca s-au schimbat multe. Quote