catalynyo Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Salut... as vrea si eu un program de flood / de picat site-uri ,deoarece am un forum pe domeniu si am niste dusmani care imi tot pica comunitate si tot mi-o flodeaza toata ziua... nu pot sa fac nimic ... ca ma flodeaza mereu .....-dar nu stiu de ce ca nu le-am facut nimic....Multumesc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daNNy.bv Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 incearca Coailii v1. la mine a mers, dar iti trebuiesc niste proxy-uri bune. Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnderKode Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Fara suparare, dar1. Ai gresit categoria, trebuia sa pui la ajutor2. Nu ai minimul de posturi pentru a cere ceva si..3. Tu vii cumva de pe comunitatea care a copiat numele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afumat Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 daca va bateti joc de el rezolvati ceva?ma Cataline, depinde ce comunitate vrei tu sa "ataci" , daca este buna de exploitat nu e nevoie sa stresezi serveru', daca are putine vulnerabilitati poti incerca cu un program de DOS, daca este mai puternica protectia si filtreaza pachetele UDP, poti incerca cu un atac DDOS.Probabil te intrebi cum poti lansa un asemnea atac:1. Prima optiune ar fi cu un RAT ce suporta plugin DDOS: ai DarkComet, Bshades 4.2, mai cauta tu.2. Ar mai exista si cu un botnet web-based sau in alte limbaje de programare!3. Mai este un shell booter tot web based, dar trebuie sa gasesti shelluri private , ca alea free sunt de tot rasul.Noroc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrEnrich Posted March 1, 2013 Report Share Posted March 1, 2013 Ai pus problema gresit , de ce nu inveti tu sa filtrezi tot traficul ? nginx (cu un proxy sau mai multe) si iptables configurat ar trebui sa-ti rezolve problemaNu inteleg nevoia de a raspunde cu aceeasi moneda ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanTeziE.dLL Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 Daca comunitatea are vulnerabilitati poti incerca HOIC sau programe DDOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...