fly Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 imi cer scuze pt timpul vostru, am o intrebare legata de panarama mea de blog: va face sa zimbiti ? cre'ca e cam varza ca blog, e prima incercare, vreau sa stiu daca macar e amuzant sau incerc sa plictisesc lumea aiureahttp://flymuc.blogspot.ro/multumiri Quote
MDGFULL Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Continutul poate sa fie super amuzant... Dar tema strica totul... Schimba tema,stilul,adauga categorii... Quote
meinhard Posted March 5, 2013 Report Posted March 5, 2013 Mie imi place siteul dar mai trebuie dezvoltat, tema e relaxanta. Quote
Ghett0 Posted March 6, 2013 Report Posted March 6, 2013 Bancurile sunt bune, mai citesc bancuri pe .net si nu-mi place sa vad aceleasi bancuri pe toate site-urile. Am recunoscut 1-2 bancuri, dar e chiar ok. Imi place ca alternezi bancurile cu cate o imagine funny .Poate mai umbli putin la tema, in rest succes! Quote
hackerika Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Cu un domeniu propiu atragi mai multa lume.Asa cu webhost si domeniu free nu prea ( plin de reclame, etc)... ia-ti un domeiu, fa categorii, lucreaza la tema. Quote