Jump to content

meinhard

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by meinhard

  1. Da, reteaua aia e ca l-am verificat dupa IMEI. Mai e un site englezesc care l-ar debloca din reteaua aia pt. 19 lire, sa vedem, nu par tepari.
  2. iPhone 4 blocat in Iusacell Mexic cat ar costa?
  3. La Multi Ani si va doresc un an plin de realizari !
  4. Craciun Fericit pentru toti membrii si Sarbatori Fericite pe mai departe ! La Multi Ani !
  5. Paste Fericit tuturor !
  6. Though it's not so easy. Easy for you maybe:)):
  7. Am postat si eu mai demult un topic din asta, am recunoscut de la inceput ca eu nu pot sa fac challenge-ul dar tot m-am ales cu un warn...
  8. Merge, la categoria lui de varsta, normal ca noi nu vedem mare lucru in vlogul lui.
  9. M-a ajutat mult sistemul asta, odata am gasit la cineva care rula piticul meu parola de la LastPass salvata in Firefox si cu o singura parola le-am gasit pe toate celelalte. No headaches.
  10. Cine a fixat suma asta de 40 milioane? Cred ca e doar o gogorita jurnalistica, sa fim seriosi 40 mil e o suma chiar si pentru Yahoo, nu cred eu ca a zis Yahoo: "Ba Nick uite iti dam fix 40 milioane pentru aplicatia ta ca meriti esti un fuckin genius" si nici nu cred ca pustanul a zis: "Imi dati 40 milioane ca am muncit aproape 3 luni la ea si trebuie sa-mi cumpar tenisi", pustanul o dadea si pe 400 de lire sa-si cumpere tenisi sau ce zicea el ca-i place. Da-o in plm, traim in lumea reala astea sunt gogorite, banii sunt bani si nu zboara prin pomi nici pentru Yahoo...doar daca spala bani:))
  11. Mi-am facut acont degeaba, nu am citit dinainte asta.
  12. Cand vorbeam de prostie ma refeream la faptul ca nu si-au tinut gura, au vrut reclama. Tinkode o fii bun bravo lui dar Iceman ala nu stie nici limba romana nici cu ce se mananca Internetul. Am mai cunoscut pe unul care trecuse direct la SQLI pentru ca deh, ofera adrenalina dar nu stia ce e HTTPS. Si inca ceva. Fac pariu ca sunt multi care daca dezvlta o fixatie pentru un site anume, cu nume rezonant, pina la urma "il sparge". Dar oamenii isi vad de treaba lor, nu sunt infocati pentru "recunoastere internationala". Orice prost poate sa-i dea un ou in cap lui Base si sa intre in istorie, aia inseamna ca e geniu?
  13. Un reportaj despre prostia omeneasca(romaneasca) mai bine zis, cum invata sa puna un apostrof la o adresa web, toti sunt hackeri... Tine-ti ba frate gura si monetizeaz-o daca poti, daca nu raporteaz-o !
  14. Asa crezi tu, ca e baiat destept? E un gainar de 2 lei, de aia ne-am facut de kkt in lumea intreaga, sunt site-uri care nici nu te lasa sa intri cu IP de Romania din cauza "baietilor destepti". Mai zicem de tigani ca sunt jigodii, dar noi care cadem in extaz cand vedem gainarii de 2 lei cum suntem? Destepti sunt altii, nu gainarii !
  15. Fakenet-ul asta e tare, dar sa-l rulati cu Buster Sandbox Analyzer add-on, e beton pentru analiza. Vezi nu numai la ce IP se leaga un trojan dar si ce date transmite.
  16. Da-l in pizda masii cu site-ul lui cu tot, a ramas fara servici de ceva timp si traieste de pe urma site-ului, reclame si ce mai e pe acolo, nu mai stie ce sa faca si sa scrie sa fie bagat in seama. I-am scris acum ceva timp sa facem link excahnge si mi-a spus ca nu citeste site-ul meu asa ca da-l in gura masii de poponar.. Altii mai mari il citesc, el nu-l citeste in schimb a pus niste trompete de site-uri la blogroll.
  17. Merge greu pentru toti, sau doar pentru mine? Iar ne ataca bulgarii cu cefe groase??
  18. Qui s'excuse s'accuse:P .Oricum, challenge-ul nu e nici banal.
  19. Poftim tabele, eu din cuvantul tau nu ies asta vrei, astea sunt:
  20. meinhard

    flymuc

    Mie imi place siteul dar mai trebuie dezvoltat, tema e relaxanta.
×
×
  • Create New...