Jump to content

H4xoru

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About H4xoru

  • Birthday 02/02/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

H4xoru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Si asa e felul nostru de roman de a critica orice si pe oricine. Tinkode a avut xss-uri ( sqli pula mea ) nu ma intereseaza dar, voi chiar credeti ca il doare in pula pe el ca voi il comentati pe un forum ? a adus Romania in top ( nu conteaza ca ceea ce a facut el a fost din noroc sau chiar a fost bun in ceea ce face ) si nu ii tin apararea sau ceva ca ar fi el cel mai mare h4xor de [e planeta pentru ca adevarata lume underground nu se rezuma la un forum si niste skiddies care dau scan si plm . Despre iceman ? eu nu stiu care e rostul sa il criticati si pe el ? Omu are un iq foarte mic, dar asa prost cum este el o fii avand alta varianta in aceasta viata de a face ceva mai important ? A dat scan , s-a ales cu o amenda de nu stiu cati euro a aparut la TV. Da este o realizare pentru el pentru ca altceva nu stia ce sa faca. Si revenind la critici si de astea. Fiecare isi aseaza locul unde doarme si .
  2. H4xoru

    cracker

    Oamenii ca io.kent nu au ce cauta in viata asta
  3. Cine la folosit ? cat de util e ?
  4. H4xoru

    Salut

    Da si mie ceva facut de tine in C++
  5. Multumesc tuturor de aceasta calduroasa primire
  6. Verde tu cred ca ai inteles altfel conceptul asta.
  7. singura solutie cu care vei reusi sa faci sa se auto execute e java drive by ...restul e cancan ( pe care o stiu eu )
  8. begood, nu prea sunt sigur ce ai vrut sa spui prin chestia aia : 22 ?
  9. scuze asa e . m-am luat cu un alt challange si nu mi-am dat seama ca vroiam sa postez altul da am zis sa pun unul ez )))) si am uitat titlul oricum good job neah e usor . imi dai tu un challange sa vad daca pot sa il fac ? care il consideri tu greu ?
  10. Use only UNION ! Outsource your Job Show me database,version,your nickname PM me the sintax post a ss proof Solvers :EterNo
×
×
  • Create New...