SticKyWoX Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Ce-ar fi sa tinem bloguri personale (legate de securitate sau nu) pe forum? Eu unul am inceput sa ma plictisesc in ultimul timp, si daca-as avea un blog mi-ar mai reduce din timpul acordat plictiselii. Ne trebuie doar o categorie mai mare, care contine mai multe sub-categorii, fiecare apartinand unui blog. Daca am face asta intr-un singur thread nu ar arata bine, de asta sunt necesare sub-categoriile.Doritori? Quote
Vlachs Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Nup, s-ar umple de spam, stiu cateva programe care fac spam excelent pe vblogs. Quote
Usr6 Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 poate ar merge mai bine niste subdomenii .rstforums.com, pt doritorii de blogerit care vor sa-si exprime gandurile sau sa-si umple timpul liber cu ceva util Quote
trollophile Posted March 3, 2013 Report Posted March 3, 2013 Sincer, nu-si are rostul.Daca vrei sa postezi ceva perosnal wordpress iti poate oferii sub-domeniu gratuit. Daca e legat de securitate sau altele, ai sectiuni aici unde poti posta. Quote
SticKyWoX Posted March 4, 2013 Author Report Posted March 4, 2013 Sigur, dar parca e altfel pe forum. Stii sigur ca ai ceva cititori, care probabil vor citi posturile din plictiseala, nicidecum din interes, dar totusi ai cititori si deja e un impuls pentru a scrie mai departe. Se pot forma/discuta idei de pe posturile de pe posibil-viitoarele-bloguri, poate mai radem si noi putin, poate altii mai invata si romana, unora le poate trezi interesul pentru securitate sau alte ramuri ce tin de IT, etc. Quote