cocosminu Posted March 29, 2013 Report Posted March 29, 2013 imi dati va rog si mie o invitatie scosmin17@gmail.com
adriano07 Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 ai te rog o invitatie? raman dator mail rusu.adrian@hotmail.it
carson Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Te rog, daca mai exista posibilitatea, sa-mi trimiti o invitatie la cosmin86[@]hotmail[.]com
david99 Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 (edited) daca se poate imi trimiti si mie o invitatie pe filelist, raman recunoscator.email dannypass180@yahoo.com .merciplatesc daca e nevoie..... Edited March 31, 2013 by david99
lutulik Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 daca se poate imi trimiti si mie o invitatie pe filelist, raman recunoscator.email dannypass180@yahoo.com .merciplatesc daca e nevoie.....Nu e nevoie sa platesti, ti-am dat add pe mess.
gabibmw Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Cine vrea sa posteze aici si apoi sa imi dea mail la eqzballack[@]gmail[.]com Daca aveti iteme dota2 si nu aveti ce face cu ele .. sa scrieti in mail ;D .p.s ; invitatiile sunt date de pe contul meu personal asa ca sunt safe.// ballack waz here .HEi scuze de deranj dar te rog sa imi dai si mie o invitatie MAIL : gabi_bmw_boss@yahoo.complzzzzz plzzzzzz plzzzzzzzz
Briela Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Mai are cineva vreo invitatie si pentru mine ? Va rog frumosss ! Multumesc anticipat
zack66 Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Daca mai ai disponibile mi-ar prinde bine si mie una, am trimis si mail, cel cu violet.......at.gmail[dot]com. Multumesc.
gigimunca Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Buna, de ani de zile caut un samaritean cu filelist. Acum insa vreau sa le fac cateva bucurii copiilor, daca ma-ntelegi...Daca ai mai ai vreo invitatie iti multumesc anticipat. Respect.
gigimunca Posted April 24, 2013 Report Posted April 24, 2013 Am devenit fericit membru filelist... in cateva minute. Cea mai serioasa si binevoitoare persoana necunoscuta intalnita vreodata. Bafta in viata! (Si daca ai vreodata nevoie de ajutor, intreaba... poate ma voi putea revansa). Gigi
dekciw Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Va rog frumos doresc si eu o invitatie pe FileList caut de foarte mult timp insa nu am gasit o persoana care sa ma ajute.email: akpullco@yahoo.ronu fac probleme , stiu sa tin un torrent la upload stiu regulamentele trackerelor in general...Multumesc anticipat !
Annyma Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Salut, doresc si eu o invitatie pe filelist daca se mai poate. De obicei stau foarte mult timp la seed cu ceea ce descarc pentru ca stiu ca nu e frumos hit and run-ul. Multumesc mult. ID: annyma23@yahoo.it
batboy Posted May 26, 2013 Report Posted May 26, 2013 Salut,Daca cineva ma poate ajuta cu o invitatie pe filelist, as aprecia.Merci in avans!
Samme Posted June 2, 2013 Report Posted June 2, 2013 Buna, am si eu nevoie de o invitatie pe Filelist, daca se poate, va rog.jffllexa@yahoo.comMultumesc frumos!
CristianRoflmao Posted June 2, 2013 Report Posted June 2, 2013 una pe cristianroflmao@yahoo.com te rog daca mai ai
monik57 Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 vreau si eu o invitatie te rog frumos daca mai ai iti trimit pm cu mailul meu txh:*
spartacus Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 salutare , daca mai invitatii , te rog una pe mail la draghici_dg@yahoo.com
awnly3jhc2g Posted June 12, 2013 Report Posted June 12, 2013 2013-05-28Pentru c? în ultima vreme avem parte de tot mai mul?i utilizatori invita?i aiurea (fac spam, flame, fake etc) ?i pentru c? se pare c? cei care invit? astfel de persoane nu prea le pas? de ce fac pe site ace?ti invita?i ai lor, am decis s? „îmbun?t??im” un pic regulile.Regula (în efect de mult timp) este c? fiecare r?spunde de persoanele pe care le invit? pe site. Voi direct sunte?i r?spunz?tori de cei pe care îi invita?i.Astfel, din secunda asta se va întâmpla a?a:- dac? invi?i o persoan? care încalc? regulile des, sau pur ?i simplu calc? pe bec un pic mai tare, tu, cel care l-ai invitat, vei primi warn ?i toate invita?iile ?i se vor retrage. Nu conteaz? cum le-ai ob?inut, r?mâi f?r? ele. Asta e valabil în cazuri u?oare.- dac? invi?i o persoan? care face ceva grav (spam, reclam?, fake, injurii publice sau via PM etc), tu, cel care l-ai invitat, vei primi warn (sau mute dup? caz), vei avea toate invita?iile retrase, ?i vei primi demote la o clas? care nu poate trimite invita?ii. ?i aici m? adresez acum în special celor cu conturile de VIP+ (c? doar ei pot trimite invita?ii momentan), ave?i grij? pe cine invita?i ca r?mâne?i f?r? VIP (da, chiar dac? ai donat pentru VIP permanent, vei primi demote f?r? drept de apel). De asemenea, aceast? sanc?iune se aplic? ?i dac? invi?i pe cineva care a mai avut cont aici sau faci un giveaway cu invita?ii.Nu vom tolera nesim?irea ?i indiferen?a unora de a invita persoane care nu au ce c?uta într-o comunitate.Nu cred ca la voi în cas? invita?i orice necunoscut. A?a este ?i aici. Invita?iile sunt pentru rude, prieteni, aman?i etc.Acestea fiind spuse, ave?i mare grij? pe cine invita?i, dac? nu cunoa?te?i personal persoana pe care dori?i s? o invita?i, nu risca?i aiurea.Pentru discu?ii exist? acest topic.Administra?ia FileList.