Jump to content

awnly3jhc2g

Active Members
  • Posts

    625
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by awnly3jhc2g

  1. Aviz celor care au primit sau au fost instiintati ca vor primi amenda de la ONJN din cauza celor de la bet365:
  2. Multumesc. Tema 4 imi place mult "material-premium-magazine-wordpress-theme". Acum ma joc prin ea, pentru un client. Daca ii place cum fac siteul, am sa si cumpar tema. Multumesc inc-odata. P.S. Se pare ca a si aparut un update la aceasta tema.
  3. Va recomand sa aveti mare grija cu jingling, deoarece iti pot virusa foarte usor calculatorul. Folositi cu deepfreeze.
  4. https://mega.co.nz/#!BYMl3ZAB!DBahuRw7xOKBeylZ9fc4mUfbQUTHi7DXfmf2Zp4LwHc
  5. @DanyVasi nu recomand FEG (Iasi) la absolut nimeni in special la specializarea "Analisti programatori". Probabil la alte specializari, sunt altfel, dar nu si la AP.
  6. @TheTime ai dreptate. Daca acest post https://rstforums.com/forum/103110-vand-reclama-pe-site-cu-trafic-din-ce-ce-mai-mare-merita-citit.rst#post641345 ar fi fost inlocuit cu "Nu permitem promovarea pe RST a unui site despre care stim ca are in functiune un script de clickjacking." in loc de "Da-mi 10 posturi de-ale tale care au ajutat RST ca si comunitate daca vrei sa-ti las jegul ala de site sa infloreasca pe aici." Cum crezi ca ar fi decurs lucrurile? Daca vrei putem continua discutia pe aceasi tema in privat ca sa nu "stricam" thread-ul. P.S. Daca as fi fost moderator as fi dat warn si as recomanda sa se adauge/modifice anumite reguli care sa mentioneze astfel de lucruri, astfel incat orice utilizator care vrea sa deschida un thread, sa stie, dar in nici un caz sa ma comport inadecvat, fara sa ofer macar un motiv "relativ" plauzibil. De asta tot repet : ai o zi proasta si esti moderator/admin, nu iti varsa aici nervii. Nu cred ca e o problema daca nu intri pe RST o zi sa iti vezi de treaba.
  7. Nu este lipsa de abuz, ci e ABUZ. Ia coaie un dex Dic?ionar explicativ al limbii române | DEX online daca nu stii ce inseamna abuz, doar esti bun in ale calculatoarelor. Si nu te iau la pula nicaieri ca nu esti don`soara. Simplul fapt ca mi-ai dat ban inseamna ca suferi sau chiar am avut dreptate ca prasesti undeva sau esti pe stop, imi cer scuze daca te-am ofensat. Multumesc frumos ca mi-ai confirmat cele spuse si reclamate mai sus. Edit : Multumesc frumos, dar puteai sa dai un warn, te intelegeam si era la fel de eficient. Inteleg ca dai peste niste orci pe acest forum, dar nu-i trata pe toti la fel. Sper ca ai apucat sa citesti ce am scris si nu ai de gand sa mi-o iei in nume de rau. Am vrut doar sa iti atrag atentia, pentru ca daca iti dadeam mesaj privat sigur ma injurai sau nu il citeai si te durea in cot.
  8. https://rstforums.com/forum/30346-regulament-rst-market-2.rst#post549543
  9. @wirtz pe aici de ceva timp pe aici ca si tine si nu e singurul cu posturi inutile (ca si mine sau ca altii), dar tocmai de el te legi din toate thread-urile din market? Vrei sa iti faci treaba? Na https://rstforums.com/forum/rst-market.rst ai cel putin 10 thread-uri deschise in ultima luna care trebuie inchise si peste 10 useri atentionati cu up-uri si offtopic. A, ok, faptul ca nu i-ai dat ban, incerci sa arati ca esti putin impart si ai vrut sa il faci sa inteleaga ca e inutil pe acest forum. Nu puteai sa faci asta pe privat sau sa ii dai warn in loc sa iti bati joc de el in propriul thread? Esti pe stop? Ai prasit prea mult pe camp si te a batut soarele in cap? Ai o zi de kko, nu incerca sa fii mare si tare, cu atat mai mult daca esti admin iei decizii de kkt pe moment si replici fara rost. Este vorba despre acest thread https://rstforums.com/forum/103110-vand-reclama-pe-site-cu-trafic-din-ce-ce-mai-mare-merita-citit.rst Stiu ca nu e cine stie ce motiv sau subiect interesant sau admin cu care trebuie de batut capul, dar daca nu il tragi de ureche uneori, si-o ia in cap mai tarziu.
  10. @alecseu. V-ati intalnit la o bere si ati decis sa va bateti joc de thread? Pana nu primesc o dovada de la cativa utilizatori, legat de trafic, nu vreau sa risc sa cumpar ceva de la @writz.
  11. Orice TLD register a semnat un contract cu ICANN. Daca ICANN obliga sa se implementeze asta, asta este, RoTLD va trebui sa respecte regulile.
  12. GRAB A BLOOP FREE STEAM KEY NOW! https://www.indiegala.com/store
  13. Error (429) Poti sa faci un update @Fi8sVrs te rog? Mersi
  14. Pentru cei care nu au avut ocazia sa isi inregistreze .party
  15. awnly3jhc2g

    Free .pw

    https://encrypted.google.com/#q=site:tinkerbellgames.pw&safe=off&start=10 https://encrypted.google.com/search?q=site%3Aminimalfreaks.pw&ei=eLB1Vae-C8X4ywOa6YDQCw
  16. Words per minute (WPM) 80
  17. Presupun ca numarul utilizatorilor de Waze in Romania, este destul de mic, prin urmare, nu cred ca ar face asa mare tam tam. Ma insel?
  18. Licenta am folosit-o eu, aceasta fiind pentru Magicka: Wizard Wars - Indiegala Robe. Multumesc. Asa ca ofer si eu altceva la randul meu, pentru primul venit, primul servit: Ion Assault : TKWJR-NBFAX-N9RL4
  19. 1. Ca sa transferi un domeniu, te costa inca odata inregistrarea lui + banii care ii ceri tu. 2. Domeniul este cumparat doar pentru un an, daca il vrea cineva in mod deosebit, fara sa iti mai dea tie nici un ban, il poate cumpara anul viitor pe data de 2016-01-16 14:28:26 + ~o luna care sta in pending delete 3. Fara UP-uri la thread. https://rstforums.com/forum/30346-regulament-rst-market-2.rst#post549543
  20. Daca faci comenzi pana in 10$ sau 10e, nu platesti tva. Daca primesti coletul prin transport gratuit (free shipping), incearca sa faci mai multe cumperi mici, de 5-10$ in loc sa fie o comanda de mai multi bani. O perioada buna nu am platit TVA, cei de la vama se uitau doar in colet dupa factura, dar nu ai nici o factura in interior, decat o lista cu produsele pe care le-ai comandat. Factura este lipita pe exterior, scrie mare si clar cat ai platit. Cei de la vama s-au prins de treaba asta, asa ca acum platesc TVA.
  21. Multumesc, merge. P.S. Ba chiar am inregistrat doua domenii.
×
×
  • Create New...