PielesiOs Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Mi-au iesit ochii din cap cautand ceva pentru tabletele allview si n-am gasit, am gasit insa pentru tabletele onda, care sunt versiunea nebranduita a tabletelor romanesti. (adica produsul fara patchurile pe firmware aplicate de echipa de la allview). nota: am luat resursele de pe androidtablets.net si mi-am permis sa traduc. Nu-mi asum drepturi asupra continutului si de asemenea nu sunt responsabil de eventualele brick-uri.Instructiuni:Descarcam : Root_Gapps_complete.zipDeschidem Root_Gapps_complete.zip, copiem root.zip si factory_update_param.aml pe cardul SD.Intram in recovery mode( se face tinand apasata tasta home timp de ~3 secunde si apasand dupa acele 3 secunde simultan si tasta power. Instalarea se face automat, o sa-si dea restart si aia e. Instaleaza default si tot ce tine de serviciile google!De recomandat sa stergeti tot ce aveti pe sdcard inainte. Atentie, nu functioneaza fara sdcard.Tutorialul e tradus de mine. Pentru orice probleme puteti posta aici sau sa ma contactati pe ciubotaru.robin@outlook.com Quote