Jump to content

PielesiOs

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PielesiOs

  1. <-te-n plm, ca stau in oras cu sticky si ma sperii.(joke) @Nu te tunde vreo 3 ani, sa vezi ce-i sperii.
  2. daca e in translate si e de pe site inclus cu iframe sua cum fac ei...
  3. //benny are dreptate in tot ce zice si ce face. i'm out!
  4. Si ce model e pentru mine "omul simplu" al clasei muncitoare...Bai baieti, haideti ca ne poticnim in evenimente minore si stam sa elaboram un mare rahat. Unde-i mediul academic, unde-i interesul ala pentru principii, nu pentru bani. Omul de geniu sta-n umbra in Romania, sa nu fie linsat.
  5. Erau pe aici tipi care ingresitrau domenii la 1&1. Ma poate ajuta careva cu unul? -demisec
  6. Are cineva idee de ce si de cand nu mai merge? Incerc sa integrez un api si nu ma lasa.
  7. @ Magic bleg, magic. Vpn maybe?
  8. Aolo, dupa sticky a venit, sa-l tunda. omfg!
  9. Conform testului, IQ-ul dvs. este estimat la 122. La mensa. In conditiile in care nu am rabdare deloc pentru ma doare capul de la raceala. Eh..scuze si motive.
  10. spide@Nu vreau sa-l vorbesc urat, ca-i ziua lui, dar un nesimtit!
  11. @wtf123: Si daca nu erau baietii care cautau vulnerabilitati, nu numai aici, si intr-o zi erai in grabber pe paypal sau cine stie ce alt rahat, iti convenea?
  12. Cum zicea si Igor, ala isi face cont sa-i ureze cuiva la multi ani? Dafuq? La multi ani!
  13. Nimeni altu' - Cel mai mare trip
  14. http://yideo.ro/shows/%27/Legit OupsX_X
  15. Deci, gestul ei este teribilism? E teribilism sa fii patriot sau? Daca le place atat de mult sa fie unguri s-o faca in Ungaria!
  16. This service is not available. We apologize for any inconvenience this may cause. la livezilla. Normal ca-l cunosti pe om, ratatu' ala de tuhants face de toate, ar suge si pula daca ar avea 3 clienti! Inca un lucru. Gazduiti pe cpanel, deci linux. De ce va trebuie logoul de la enkompass in footer? dar ala de la direct admin? Solusvm? Ce platforma aveti pe cloud linux?
  17. Mi-au iesit ochii din cap cautand ceva pentru tabletele allview si n-am gasit, am gasit insa pentru tabletele onda, care sunt versiunea nebranduita a tabletelor romanesti. (adica produsul fara patchurile pe firmware aplicate de echipa de la allview). nota: am luat resursele de pe androidtablets.net si mi-am permis sa traduc. Nu-mi asum drepturi asupra continutului si de asemenea nu sunt responsabil de eventualele brick-uri. Instructiuni: Descarcam : Root_Gapps_complete.zip Deschidem Root_Gapps_complete.zip, copiem root.zip si factory_update_param.aml pe cardul SD. Intram in recovery mode( se face tinand apasata tasta home timp de ~3 secunde si apasand dupa acele 3 secunde simultan si tasta power. Instalarea se face automat, o sa-si dea restart si aia e. Instaleaza default si tot ce tine de serviciile google! De recomandat sa stergeti tot ce aveti pe sdcard inainte. Atentie, nu functioneaza fara sdcard. Tutorialul e tradus de mine. Pentru orice probleme puteti posta aici sau sa ma contactati pe ciubotaru.robin@outlook.com
  18. @totti: pluralul substantivului algoritm este algoritmi. <nu mi-o lua in nume de rau> Nu stiu ce sa-ti zic, eu am inceput cu C++ si pana acum nu am gasit nimic la fel de clar ..dar asta e parerea mea.
  19. @Gecko: Cativa ani buni.
  20. Ultimele produse adaugate in select SQL_CALC_FOUND_ROWS p.id_produs, p.nume_produs, p.pret, p.descriere_produs, cm.username as magazin, cm.descriere descriereMag, c.link_cat, cm.id_magazin from t_produse p left join d_magazine cm on cm.id_magazin = p.id_magazin left join t_categorii c on c.id_cat = p.id_cat where cm.demo != 1 AND id_produs > 6831112 order by p.id_produs desc limit -10,10 -> You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-10,10' at line 4 Ce-avem noi aicea? E plin de domnesoare:))
×
×
  • Create New...