balanlucian Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Salutare din RST,pentru inceput vreau sa spun ca sint din Republica Moldova si nu prea cunosc aceste domenii,dar in mare parte incerc.Am vzt pe forum multe tutoriale si etc. cum poti sa faci pe pe net si chiar am inceput si eu pe fanslave...dar nu apar acele linkuri(Foarte,foarte greu) Rog pe cineva din voi,care chiar a scos si face bani pe net sa-mi dea PM sau sa skrie aici prin forumSite-ul metoda,si daca voi ati scos ceva..?Nu stiu daca am postat unde trebuie si corect,nu vreau sa ma credeti de (prost,noob,copil)sau altceva vreau doar sa ma ajutati!Rog seriozitate!Multumesc si o seara frumoasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Invata un limbaj de programare. E cea mai productiva metoda. Chiar si la inceput poti scoate o suma frumusica, 100ron pe un proiect care-ti ia 2 ore. Totul depinde de cat de bine stii sa-ti faci colaboratori si cat de mult esti disponibil sa inveti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balanlucian Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Invata un limbaj de programare. E cea mai productiva metoda. Chiar si la inceput poti scoate o suma frumusica, 100ron pe un proiect care-ti ia 2 ore. Totul depinde de cat de bine stii sa-ti faci colaboratori si cat de mult esti disponibil sa inveti.pentru inceput cred ca o sa-mi fie greu,m-am referit in topic la chestia cu site-urile online la care le faci un serviciu si te platesc(de ex: clickuri,afiliati etc.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bt.ionut Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 @balanlucian faci ceea ce iti place, insa daca vrei bani multi incearca CPA, munca mai usoara decat limbajul de programare si desigur mult mai multi bani(daca stii ce trebuie sa faci). Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balanlucian Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 @balanlucian faci ceea ce iti place, insa daca vrei bani multi incearca CPA, munca mai usoara decat limbajul de programare si desigur mult mai multi bani(daca stii ce trebuie sa faci). Baftati-am dat add pe skype Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Prima data fa ceea ce iti place, nu invata programare doar ca e platit mai bine decat x. Fi un freelancer cu talentul tau. Programarea e cam grea pentru inceput, dar merita sa o stii, niciodata nu stii ce ocazie ti se iveste. Am multi prieteni programatori care acum traiesc in America. Au ajuns acolo cu ajutorul firmei la care lucrau. Daca nu sti sa faci nimic, i-au de la zero, citeste tutoriale si asa mai departe pana inveti un lucru, si perfectioneaza-l. Cand e vorba de clienti, fi sigur pe tine si livreaza proiectul 100%. Nu uita, fa ceea ce iti place.-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Pot sa te invat toate metodele ilicite de a face bani "pe net" Eu nu practic, ca-mi place libertatea si ma descurc cu putini bani, dar cred ca as fi bun de mentor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 apucate de ppd.. nu e greu.. poti sa faci bani frumosi daca stai pe treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...