Jump to content

Shin

Active Members
  • Posts

    370
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shin

  1. E treaba de script kiddie sau trebuie intrat serios in programare?
  2. shadowSQL, coailii asa cum e sau ai facut refud?
  3. cafeaneagra, adica DA, merge
  4. Niste insensibil, nu stiu cu ce se mananca finetea in scris Bine ai venit! Preventiv, ia-ti un spellchecker de limba romana sau romales, ce preferi sa folosesti
  5. Piesa! Merci! Incepe sa-mi placa pythonu' asta, cred ca bag si eu un ochi prin ceva cursuri.
  6. Ontopic : exista o distributie de Linux numita backtrack 5 r 3 sau urmasul numit Kali. Primul are o scula numita reaver care in 2-3 zile o sa-ti ofere macar o parola. In Kali gasesti wifite care face automat ce face reaver si nu-ti bati capu' prea tare. Daca nu te descurci, mai intreaba pe aci si iti zic.
  7. reupload cineva, please ?
  8. J, de unde stii tu, ma rog, cu ce as putea fi eu obisnuit? Ontopic: m-am apucat de asta, de curiozitate, sa vaz cum ma pup cu metoda lor: https://www.udemy.com/c-plus-plus-programming-lite-version-by-hitesh-choudhary/
  9. Hmm, interesant... cred ca mai scade Oare e posibil un crash total?
  10. Ambele. Esti pe calea cea buna. Mai cauta-ti inca una
  11. Ia de aci Fake, clone, not genuine, Galaxy S4 phones - Android Forums
  12. Shin

    Get VIP+ on RST!

    Cred ca era vorba de ceva disonanta cognitiva Propun transformarea topicului intr-un studiu al supraomului lui Nietzsche, avand in vedere discordanta existenta intre proportiile egourilor de fata si nivelul propriuzis al cunoasterii; si evident posibilitatea alienarii individului datorata progresului tehnologic mai rapid decat evolutia "spirituala"
  13. Shin

    Get VIP+ on RST!

    Yeah, paintbrush ruleaza la testele de IQ
  14. Shin

    Get VIP+ on RST!

    do { pretend it's raining } while (caterinca >= 0);
  15. Shin

    Get VIP+ on RST!

    - ca sa am access 500 si sa vad mai bine - citesc fluent cam orice limbaj (va rog, nu intrebati de assembler) dar nu memorez sintaxa pentru ca-s un lenes. Si batran. Si amnezic Hardware ma descurc, surubaresc cam orice mizerie cu procesor. Is curios din fire asa ca toata ziua citesc tot felul de prostii pe net. Azi m-am apucat sa fac comparatie intre radeoane pentru minat litecoin de exemplu. Nu merita la banii mei - 29 si cu-n crac in groapa - merita o donatie modica Si probabil topicu' e generator de flame si caterinca. Who let the trolls out? Am uitat de unde-am plecat. O seara faina!
  16. Pe care le pui Dumnezeule, nu ma luati in seama, cred ca-i de la foame Mi-e lene sa cobor pana la Shitty Grill
×
×
  • Create New...