Jump to content
Nytro

Samsung Galaxy S4, lansat - acelasi design, procesor mai puternic, ecran mai performa

Recommended Posts

[h=1]Samsung Galaxy S4, lansat - acelasi design, procesor mai puternic, ecran mai performant[/h]de Redactia Hit | 15 martie 2013

Samsung a lansat noul varg de gama al companiei, Samsung Galaxy S4, intr-un eveniment pe care l-ati putut urmari prin streaming Video chiar prin intermediul unei transmisiuni oficiale a companiei sud-coreene. Din pacate, noul Galaxy S4 nu aduce prea multe schimbari de design fata de modelul anterior, semn ca producatorul a mizat, cum de altfel anticipam in urma cu doar cateva zile, pe specificatii si functii.

sg1.jpg

Desi ne-am fi dorit sa gresim cand am facut cateva predictii referitoare la noul model varf de gama Samsung, ei bine, nu ne-am inselat. Noul Galaxy S4 este aproape identic cu modelul Galaxy S3, iar acest lucru nu ne place deloc. Dar vom vorbi despre acest aspect ceva mai tarziu. Acum, sa trecem la specificatiile noului super-smartphone al sud-coreenilor.

sg2.jpg

Samsung Galaxy S4 are un ecran de 5 inci (Super AMOLED), mai mare decat al Galaxy s3 (4,8 inci), dar si o rezolutie fullHD cu 441 ppi. Ecranul pare fantastic si poate fi comparat cu cel al HTC One.

Samsung Galaxy S4 dispune, asa cum se estima, de configuratii hardware foarte performante. Spunem configuratii pentru ca Galaxy S4 va ajunge pe piata in doua versiuni, in functie de regiunea unde va fi lansat. Astfel, avem versiunea cu chipset Exynos octa-core cu procesor tactat la 1,6 GHz, dar si versiunea cu cu chipset Qualcomm quad-core (Snapdragon 600 sau 800 - Samsung nu a precizat ce alegere a facut), cu procesor tactat la 1,9 GHz. Ambele variante de Samsung Gaqlaxy S4 promit sa ofere performante remarcabile. Samsung Galaxy S4 are 2GB RAM, camera foto de 13MP (f/2.2) si autofocus si ofera gama completa de conectivitate. Dimensiunile smartphone-ului sunt de 136.6 x 69.8 x 7.9 mm. Terminalul ruleaza Android 4.2.2 Jelly Bean.

sg3.jpg

Samsung nu a anuntat pretul smartphone-ului, dar ne asteptam la preturi similare celor la care a fost lansata generatia anterioara. Samsung Galaxy S4 va ajunge pe piata incepand cu luna aprilie, in 155 de tari, printre care si Romania.

Despre functiile noului Galaxy S4 vom vorbi intr-un articol separat

Asa cum spuneam mai devreme, faptul ca Samsung a ales sa nu schimbe designul noului Galaxy S4 fata de generatia anterioara este o greseala, desi, suntem convinsi ca sud-coreenii o vad ca pe o strategie. Din pacate Samsung incearca sa faca ceea a facut Apple cu designul iPhone, ani la rand, adica ...nimic. Da, ne-a placut Galaxy S3, in momentul lansarii, in ciuda unor critici venite tot pe parte de design. Acum, insa, solutia prea comoda aleasa de Samsung, respectiv transferul de design de la Galaxy S3 la S4 ni se pare o idee foarte proasta. Vom vedea, desigur cum va reactiona piata la lansarea noului smartphone de la Samsung si cum vor primi fanii companiei noul model de top.

Sursa foto: GSMArena

Sursa: Samsung Galaxy S4, lansat - acelasi design, procesor mai puternic, ecran mai performant | Hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...