Jump to content
Anndry

Mass Unlike Facebook Pages

Recommended Posts

Posted (edited)

Am vazut tutorialul asta care a fost foarte util. Pentru cei care sunt interesati sa dea unlike dupa ce dau like la diferite pagini (pentru site-uri de genul addmefast) am gasit o metoda, care nu imi apartine, de a da unlike la toate paginile la care ati dat in trecut intr-un mod mai usor. Daca vreti sa va faceti cont pe addmefast - link cu referral pentru o mana de ajutor.

- O sa aveti nevoie de add-on-ul iMacros pentru Firefox.

- Dupa ce il instalati, dati restart la Firefox.

- Faceti un nou script in C:\Documents and Settings\*USER*\My Documents\iMacros\Macros (salvat ca .iim)

TAB T=1
URL GOTO=www.facebook.com/browse/other_connections_of
TAG POS=1 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=3 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=4 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=5 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=6 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=7 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=8 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=9 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=10 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=11 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=12 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=13 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=14 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=15 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=16 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=17 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=18 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=19 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
TAG POS=20 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Unlike
WAIT SECONDS=1

- Va logati pe Facebook

- Setati la "Repeat Macro" la "Max" o valoare cat de mare aveti nevoie.

* Macro-ul este valabil doar pentru Facebook in engleza. Pentru alte limbi trebuie sa schimbati "Unlike" pentru limba respectiva.

* Se poate ca dupa ce se da unlike la un numar de likeuri, celelalte sa nu mai apara daca nu dati refresh la pagina. Puteti seta si un auto-refresher din browser din 2 in 2 minute daca aveti de dat unlike la un numar enorm de pagini si vreti sa plecati de la calculator.

* Script-ul poate fi imbunatatit (numarul de tag pos etc. cum doriti) si viteza de "Wait seconds=1" se poate modifica, dupa cum credeti de cuvinta.

* Avand in vedere ca acest tool da unlike de pe pagina "other pages", o sa ramana cateva likeuri, adica vreo primele 50. Ca sa eliminati si restul o puteti face manual, dureaza 1 minut.

Edited by Anndry
Posted

Intradevar,merge ! Insa trebuie pusa limba in engleza ca default ca altfel nu citeste bid-ul unlike,iar eu am creat alte 50 de tag-posuri sa mearga mai repede. Good work !

Posted (edited)

Mersi de sfaturi. Am adaugat.

*Am adaugat si "URL GOTO=www.facebook.com/browse/other_connections_of" sa nu mai fie nevoie sa mergi manual.

Edited by Anndry