neox Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 A cumparat careva din voi exploits sau a vindut exploits pe pagina 1337day.com ?????? Quote
Nytro Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 Nu te risca, sunt multi tepari.Nu am incercat si nici nu voi incerca, dar aia sunt ratatii care copiau exploit-urile altora si spuneau ca sunt ale lor: injector.Daca vrei exploit-uri e simplu: inchiriaza un exploit kit! Si da-mi si mie de veste daca faci asta Quote
neox Posted March 22, 2013 Author Report Posted March 22, 2013 Nytro am interbat numai sa vedem cum sta treaba am observat ca numai copiate exploiturile.De exemplu vinde exploit firefox memory corruption ce sa faci cu exploit ca ala numai ca pica firefox ala nu este exploit de picat este usor dar principalul este back connection Am observat ca si pe exploit-db nu mai este calitate de cind sint pensionar am timp si am tot probat la tipii de la offensive le ajunge daca exploitul face crash si il marcheaza ca verificat si ca merge.Astia mi se pare buna pagina ca verifica si numia care merg le pun Security Alert System - BugSearch.net Quote