Nytro Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 [h=1]Yahoo! Messenger XSS vulnerability[/h]http://www.youtube.com/watch?v=s_78bk3dZcc Quote
SticKyWoX Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Oare a luat vreo bucatica de tricou pe ea? Ca am si eu unul. Quote
Domnul.Do Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 (edited) Interesant V.P.O.C-ul dar nu arata verziunea Y!Messenger-ului vulnerabil. Vectorul este unul simplu dar este interesant conceptul.Este un "Self XSS" dar eu as folosi mai mult pentru imbunatatirea messenger-ului , ca exemplu: un script pentru api-urile web care le folosesc , imi este mai usor sa le am toata in aceasi "fereastra" sau un script source catre un audio/video player local scris in java. Edited April 3, 2013 by Domnul.Do Quote
Active Members akkiliON Posted April 3, 2013 Active Members Report Posted April 3, 2013 Am g?sit si eu un XSS in Y!M ! L-am raportat ?i mi-or spus c? vor s? îmi dea un tricou Am s? îl postez mai unpic ! ?iiiiiii ... poate o s? mai fac unu public cât de curând dar nu e în Y!M ! Quote