RUTE Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Salut, ma numesc Alecs, am 24 de ani si sunt din Iasi, momentan student.Am cunostinte vaste in domeniul informaticii, dupa cum urmeaza:CODING: Python, Arduino, PHP, Android + Linux in general. Si ca limbaje de marcare: HTML, CSS, JSDESIGN: Photoshop, Illustrator, InDesign, After EffectsOTHER: Marketing, BussinessHobbyurile mele sunt in general legate de informatica, dar si sportul in general, tot ce tine de competitivitate.Sper sa ne intelegem! Quote
yo20063 Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Bine ai venit in comunitate!Nu ai de ce sa nu te intelegi cu cineva de aici atata timp cat dai dovada de bun simt.Respecta si vei fi respectat!Bafta Quote
lutulik Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Bun venit!Imi place prezentarea ta, ramane de vazut daca stii toate alea. Quote
FiliBlox Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Bine ai venit.I-mi pari a cunoaste toate acele limbaje de progamare pe care tocmai le-ai enumarat. Quote