rellik Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Eu zic ca ar prinde bine o sectiune in care sa avem metode de a ne proteja... spre exemplu, daca ai forum, sa-ti faci mereu update la phpbb ... si alte faze de genul asta... unii dintre noi chiar am avea nevoie Quote
MaHaReT Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 daca sti sa'l spargi , sti si sa'l protejezi !! Quote
Icarius Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 exact. defapt noi aici asta facem invatam sa ne protejam nicidecum nu sa spargem situri. sper ca nu asta ganditi voi nu? stiti doar: just for educational purpouse Quote
Fatal1ty Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("rellik")</div>Eu zic ca ar prinde bine o sectiune in care sa avem metode de a ne proteja... spre exemplu, daca ai forum, sa-ti faci mereu update la phpbb ... si alte faze de genul asta... unii dintre noi chiar am avea nevoie¤ 11.Acest forum este creeat pentru a ne documenta si a invata sa ne protejam de eventualele atacuri,nicidecum pentru a ataca alte comunitati sau companii.Cine se va abate de la aceasta regula va primi ban fara discutii sau avertisment. :@ Quote