Individual14xxx Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Nu l-am gasit la Search ;E vorba da un joc de 'pacanele ' in care poti scoate tot ce castigi .In timp ce tot joci ti se vor da noi jocuri , Pe joc se castiga de la 0.10 € la 0.50 €Eu joc de 2 luni (in timpu liber) cele 100 de jetoane gratuite pe zi ,si am ajuns la 23€ Sincer jocu e o tampenie dar cine sta de el castiga ( am vazut cativa romani care au scos )Link : Prizee JackpotLink cu ref: Prizee Jackpot ( imi veti da 30 de jetoane daca va inregistrati cu ref) Sper ca va fost de folos Regards.. Quote
Individual14xxx Posted April 9, 2013 Author Report Posted April 9, 2013 (edited) 23 euro în 2 luni? retoric. Eu nu m-am jucat in fiecare zi , daca ai sta de el ai face cva , oricum , site-u e destul de jegos , are un argorim fix , iti da jocuri la un numar de jetoane folosite ; deci cu cat joci mai mult , cu atat faci mai mult Edited April 9, 2013 by Individual14xxx Obosit Quote
YoyoCel Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Iti vand contul meu cu 98.60 euro pe el. Doar la 100 poti scoate. Faceam cate 20 de euro intr-o zi. Si de la 98.60 s-a blocat. Nu mai da bani, doar jetoane.Oricum. Incearca site-ul acesta sa folosesti coduri de jetoane, ce le dau altii "la schimb" :Les codes jetons Jetons-Jackpot - Accueil Quote
Individual14xxx Posted April 9, 2013 Author Report Posted April 9, 2013 cred ca tre sa cumperi niste jetoane de 10 € , doar am zis , jocu e jegos Quote
Play4Fun01 Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Eu zic sa nu va amagiti degeaba. Am jucat si eu (din plictiseala) cateva luni. Am ajuns la 93 sau 94 euro, si de atunci, p**a. Bine, de vreo 5 luni n-am mai intrat in cont, pentru ca mi-am dat seama ca n-are rost. Dupa ce sariti de 90euro, nu mai primiti jocuri Quote