Jump to content

Play4Fun01

Active Members
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Play4Fun01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

  1. Da. Sa fie minim nivel 5, echivalentul unei scoli post-liceale. Nivelul 4 este bacalaureatul, daca tin bine minte. Si repet: daca ai studii superioare in domeniul it (specializarile care or fi), nu mai ai nevoie de alta diploma pe langa.
  2. Salut! Ti-o spun din proprie experienta: s-a schimbat legea incepand din acest an, si e nevoie sa ai o diploma cum ca ai terminat o facultate (in orice domeniu) si sa ai o diploma de calificare nivel 5 (echivalentul unei scoli post-liceale; deci e nevoie sa ai bacul luat). Eu am terminat politehnica (o specializare care nu are legatura cu calculatoarele), si am o diploma de analist programator, obtinuta in urma unui curs acreditat pe care l-am urmat. Si dupa ce mi-am luat licenta, in acest an, am putut sa fiu si eu scutit de acele impozite. Bineinteles, cealalta solutie e sa ai o diploma de studii superioare in domeniu.
  3. Salut! Am revenit cu poza promisa . Au avut mici intarzieri cu S4-le, pentru ca nu mai aveau pe stoc resigilate. Am primit unul nou. Am blurat cateva chestii pe factura, dar sper sa nu fie cu suparare. In cazul in care mai exista necredinciosi, pot da team viewer unui moderator/admin sa va confirme dupa ce-mi vede factura din cont. https://www.dropbox.com/s/iv7eser9ym4d3u8/IMG_3562.jpg?dl=0
  4. Daca ramane topicul deschis promit sa vin si cu poza/e, sa nu credeti ca vand gogosi
  5. Am luat eu un S4. Doar ala mai era cand am aflat (inainte cu 5-10 minute de a disparea produsele). Astazi m-au sunat si mi-au spus ca saptamana asta o sa-l primesc.
  6. Eu am ceva de genul Settings-My Device-Call-Turn off screen during calls. Asta pe un S3. Cauta ceva de genul si la tine, si debifeaza optiunea.
  7. Stii de ce ii apar? Pentru ca doar isi fac meseria. La fel cum ti-o faci tu, cum o face prietena/sotia ta, cum o fac parintii tai. Daca nu au si ei mai multa scoala sau alte cunostinte, si sunt controlori, nu inseamna ca trebuie batuti de niste mucosi care vor sa se dea mari. Spun unii ca ei (controlorii) nu vorbesc frumos. Pai bineinteles ca nu vorbesc frumos cand cate unul incepe sa ii injure sau sa se creada smecher, dupa ce a fost prins fara bilet. Hai sa vin eu la locul tau de munca si sa incep sa ma iau de tine, si sa-ti zic ca nu-ti faci bine treaba. Iti convine oare? PS: Nu, nu am prieteni/rude care sunt controlori. PS 2: Nu vreau sa mai continuam aici discutia pro-contra controlori, daca nu va e cu suparare. PS 3: Parere personala: aplicatia e o mizerie. De ce? Pentru ca ii indeamna pe romanii necivilizati sa fie si mai necivilizati, ceea ce nu mi se pare ok. In loc sa incercam sa ii educam, uite ce ajungem sa facem.
  8. Are rost sa zic ca studentii de la majoritatea Universitatilor au abonament GRATUIT pe 2 linii? Daca nu, macar pe o linie. Prin gratuit ma refer ca plateste 50% Universitatea, si 50% Consiliul Local...sau ceva de genul asta. Si daca nu ma insel au primit si elevii abonamente gratuite acum. PS: Din partea mea sa o suga cei care au facut atat aplicatia, cat si grupul acela de pe facebook legat de controlorii din Cluj. Din cauza lor au inceput toti mucosii fara viitor sa fie hateri si sa aiba impresia ca e un drept de-al lor sa circule cu autobuzul. Si bineinteles, sa o faca fara sa plateasca bilet. Si bineinteles, daca sunt prinsi tot ei sa faca gura. Datorita scursurilor astora au ajuns controlorii sa fie huiduiti, scuipati, si chiar batuti. (gasiti prin ziare mai multe informatii).
  9. Pentru decodare, daca esti dispus sa platesti, gasesti o multime de site-uri de unde poti cumpara coduri. Site-ul asta ti-l pot recomanda. Am cumparat de la ei cateva coduri, si a fost totul ok. Daca vrei gratis, nu te pot indruma, din pacate.
  10. Taie-l singur. Eu am folosit chestia asta de mai multe ori, si mi-au iesit perfect sim-urile.
  11. Da tu de unde ai copt-o asta? Nu stiu cum sa-ti explic, dar in peste 20 de ani de cand is io in Cluj, nu o fost nici un moment in care sa fi fost nevoit sa stiu maghiara. Important poate o fi prin Tg. Mures sau Sf. Gheorghe, da nu aici. Singurele chestii ce le stiu eu in ungureste is cateva injuraturi. In orice magazin ai merge, sau in alte locuri publice, nu te intreaba nimeni ce doresti in ungureste. Bine, exceptie fac 2-3 localuri (gen Bulga) care se stie ca-s de maghiari, dar oricum, iti zic io ca si acolo poti comanda linistit in romaneste; atata ca se uita cam urat la tine, da-n rest nu-i nici o problema.
  12. Dar faptul ca omul ala (Iovan) a ajutat ca sute de vieti sa fie salvate nu mai conteaza? Daca m-as trezi cu un om strain la mine in casa noaptea la ora 3 (sau cat era atunci) si eu l-as impusca.
  13. Stiu ca la tv e o dezinformare totala. Mai ales la antena3. Frecventez zona respectiva destul de des, si iti spun eu ca nu puteau sa ii gaseasca in 10 minute, ca in filme. A fost trimis un elicopter de la Targu Mures, care a fost nevoit sa se intoarca datorita cetii. Si acolo cand e ceata, crede ca nu-i de gluma. Am prins acolo o ceata incat nu vedeai la 1m in fata. La Huedin (cel mai apropiat oras de Poiana Horii), este o singura masina de Smurd, care defapt e masina pompierilor. Nu-i 4x4, si chiar daca ar fi fost, era destul de inutila. A trecut timp si pana au mers masinile 4x4 (de la Transylvania Off Road). Distanta de la Cluj pana in Poiana e de vreo 100km, care in conditiile din acea seara, nu puteau fi facuti in siguranta intr-un timp mai mic de o ora jumate/doua. (cine a fost prin zona stie ca nu vorbesc prostii) Daca e sa mai adaugam si orele pierdute pana au fost anuntati ei (vreo ora jumate/doua la numar), deja sarim de 3 ore jumate pierdute degeaba, pentru simplul fapt ca cei "de la conducere" au tratat situatia cu putina indiferenta. Sincer, cred ca nu erau pregatiti pentru asa ceva. Ah, da...zona in care s-a prabusit avionul e la vreo 3km de drum. Sunt multi care nici vara, cu masini 4x4 nu reusesc sa ajunga cu masina pana acolo. Acu, fiind si zapada, si inghetat prin padure, in acea seara, pana langa avion a reusit sa ajunga un singur tractor. Ca s-au incurcat STS-ul cu coordonatele, asta-i partea a doua, si nu ma bag. Asta e problema lor, responsabilitatea lor. Ce vreau eu sa subliniez doar: nu puteau fi salvati in mai putin de 3 ore jumate/4 in nici un caz. Si-n astea 3 ore jumate/4 puteau fi salvati doar daca exista comunicare intre ei (smurd/sts/isu/etc). Multi au impresia ca suntem in filme, si puteau fi localizati si salvati in 10 minute, si-n alte 10 sa ajunga deja la spital. Fals...nu se putea.
  14. Eu iti recomand sa-i cumperi Canon, nu Nikon. In cazul in care nu e foarte avansat in domeniu, un DSLR mai entry-level catre mid-range ar fi excelent. Spre exemplu un EOS 650D.
×
×
  • Create New...