Jump to content

kerosenfx

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kerosenfx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. m-amuzati.ne-apuca 2016 idiotilor si sunteti din ce in ce mai multi./.
  2. 7, fara dubii.Bineinteles,daca mai faci si-o joaca...
  3. Hano, n-ai obosit? Ungaria=Popor detestabil din toate punctele de vedere.
  4. Ce metoda de plata vrei la unul dintre conturile de steam?
  5. Muzica buna educa,intr-adevar, ma linisesc rapid cand ascult un Nimeni Altu' de exemplu, dar forteaza 100 de flotari si iti pleaca "figurile"
  6. Super, super stire, mi-am pierdut 1 min din viata citind "articolul " si comentariile.
  7. Metoda functioneaza, incetati cu posturile retardate la adresa omului,spune multe despre educatia voastra, si nu uitati, cand urlati pe rst se vede foamea pe maidan
  8. Am fost si eu aseara.Ai probleme cu capul sau cu organul, tu stii cel mai bine, vorbesti doar despre pizde. Parerea mea e ca a actionat corect.
  9. Acum 10 ani cand faceam postari cu legatura dintre bozgori, tigani eram ... banat ...Multumesc lui Dumnezeu ca Romanul nu mai "doarme",cica. In mintea mea incepe sa se cristalizeze o idee: romanului ii place sa fie sluga; sa se poata vaita. Ii place sa fie sluga la el in tara; la el acasa; cauta cu indarjire ceva caruia sa i se supuna; este inacceptabil sa fim slugile unei comunitati conlocuitoare inculte, dezordonate,lipsita de valori = o turma de animale care vorbesc. Acest popor doarme deja de prea mult timp; e cazul sa aprindem lumina si sa-i facem un dus rece, dar toata chestia asta o sa ramana doar la stadiul de vorbe. Oricum,faza e maxim de amuzanta, si din ce am inteles mai sus tipul e recidivist, a fost la bulau pt crima, nu zark?Deci indianule, in ce stadiu se afla zark acolo unde-i el, cam greu sa faca treaba aia cu milioanele. Cred ca ar trebui sa abordezi aceasta problema lucid, pe cat posibil, fara patima. Si, mai ales, trebuie inteleasa situatia si cautate solutii rezonabile. Daca as fi eu in postura ta as alege din 2 variante care-mi vin pe loc in minte, ca altele nu-mi vin nici daca-mi forjez la maxim metalul. VARIANTA 1 Sfatul pe care ti l-am dat mai sus, lasi toate lucrurile asa, e cel mai bine . VARIANTA 2.Ii rupi picioarele asteptandu-l intr-o dubita, ii dai tortul acolo si n-o sa stie cine l-a lovit,daca te simti in stare sa faci treaba asta, nu te lua dupa ce-a spus asta mai sus, ca politia se va interesa pt ca e recidivist...n-o sa rezolvi nimic cu politia in cazul tau, nu in Romania.
  10. conturile de facebook sunt reale, sunt si din Romania? Daca sunt si din Romania, cam ce procent?
  11. prietene, se vede de la o posta ca vrei doar sa-ti recuperezi "paguba", si aia ce e ? un iphone?Fii serios!Nu merita sa traiesti cu disconfortul ala cat timp se afla dobitocul respectiv la puscarie, gandindu-te ca dupa ce iese s-ar putea sa-ti faca o gaura in stratul de ozon. Sfatul meu, repet , e doar sfatul meu, ar fi s-o lasi asa.
  12. Nu merge sa fac cont pe addmefast.Mi-a venit e-mailul dar totusi nu pot da click pe linkul de confirmare.ce se poate face?
  13. a luat ban, chiar cand imi trb si mie ceva.=]
  14. pai am lumina in partea de sus, n-am problema cu asa ceva. Cand ma apeleaza cineva, se inchide automat ecranul, iar daca dau pe butonul "pironit " in mijlocul telefonului, se deschide dupa cateva secunde, de multe ori ratand apelul repectiv. Cea mai proasta achizitie a mea telefonul asta, am cheltuit o caruta de bani, l-am luat prin 2013 chiar cand a aparut cu problema asta, l-am dat de pamant cand descarcam marfa dintr-un tir si m-a mai costat vreo cateva mil sa vina piesa pizdii din nush ce tara. deci, n-am vreo problema cu lumina rosie de sus rmflao
×
×
  • Create New...