Jump to content

putoare

Active Members
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About putoare

 • Rank
  Banned
  Newbie
 • Birthday 02/04/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cand sete povesti batran eu zic chelie peste pod de gaste nu are cum. Macar trandafirul paste numai chestie taran. https://rstforums.com/forum/members/cacaniciodata/
 2. Si pentru toti hackerii internationali fara numaaaar, tza tza tza, raggaeton, tza tza tza. Lupiii baaaaaaa!
 3. Daca nu iti pasa de ce ne mai adresezi intrebari?
 4. Spune-ne ce idei ai, daca nu vrei sa fii catalogat in functie de ceea ce ai spus deja
 5. Well, Facebook, spam de bun simt pe alte forumuri, banner exchange, articole platite sau gratuite pe bloguri cu nisa gaming sau it. Metodele clasice vor functiona cat timp vei avea macar 10 oameni activi zi de zi si postari noi la care se dau macar 5 reply-uri. Axeaza-te pe jocuri cunoscute, dar fara prezenta mare pe forumurile din Romania si vei strange o baza de useri. Poti incepe chiar prin a vorbi cu adminii rst sa te lase sa iti faci reclama aici gratis sau contra cost. Syntax, fac pariu ca poate avea in juma de an macar 3000 de unici pe zi daca se va tine de treaba.
 6. Mai intai precizeaza exact ce ofera comunitatea ta. E doar un forum de discutii sau exista si alte sectiuni?
 7. Sper ca e doar un membru al forumului care face pe nebunul. In caz contrar, daca georgemishu de mai devreme chiar e de la Kaspersky, devine penibila treaba cu amenintarea unui copil, minor si semi-analfabet, pe un forum de hacking.
 8. Nu era mai indicat sa pui titlul "cum sa instalezi wpscan"? Ca tu doar ne zici cum sa facem enumerarea pluginurilor iar wpscan vad ca are functii mai importante decat asta.
 9. All articles contained herein are fiction ("fake"), untrue, and for entertainment only. (vezi footer)
 10. putoare

  Fun stuff

  http://www.youtube.com/watch?v=79fG_hw4PSQ
 11. Kukker - Kenyeret, kokárdával, Kolozsváron - Am cerut paine ungureste, la Cluj Cu briceagul la el se duce sa cumpere paine din Cluj. Ce mortii masii credea ca i se intampla?
 12. Ba gluma e gluma, treaba e treaba. Omul, cat de idiot o fi el, a fost prima potentiala victima din Romania a unui sistem judiciar care da mai multi ani de puscarie pentru ca ai spart un server de cacat cu care nu ai facut nimic deosebit, decat pentru cei care violeaza copii sau iau femeile cu japca de pe strada. Si ma refer la US, nu la Romania. Nu ca am fi noi mai speciali cu celebrele condamnari pe termen mai lung pentru un furt de gaini, decat pentru devalizarea unei banci sau tentativa de omor.
 13. Da. Se numeste coada in termeni de cartier si recidiva in termeni legali.
×
×
 • Create New...