Jump to content

putoare

Active Members
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by putoare

  1. Cand sete povesti batran eu zic chelie peste pod de gaste nu are cum. Macar trandafirul paste numai chestie taran. https://rstforums.com/forum/members/cacaniciodata/
  2. Si pentru toti hackerii internationali fara numaaaar, tza tza tza, raggaeton, tza tza tza. Lupiii baaaaaaa!
  3. Daca nu iti pasa de ce ne mai adresezi intrebari?
  4. Spune-ne ce idei ai, daca nu vrei sa fii catalogat in functie de ceea ce ai spus deja
  5. Well, Facebook, spam de bun simt pe alte forumuri, banner exchange, articole platite sau gratuite pe bloguri cu nisa gaming sau it. Metodele clasice vor functiona cat timp vei avea macar 10 oameni activi zi de zi si postari noi la care se dau macar 5 reply-uri. Axeaza-te pe jocuri cunoscute, dar fara prezenta mare pe forumurile din Romania si vei strange o baza de useri. Poti incepe chiar prin a vorbi cu adminii rst sa te lase sa iti faci reclama aici gratis sau contra cost. Syntax, fac pariu ca poate avea in juma de an macar 3000 de unici pe zi daca se va tine de treaba.
  6. Mai intai precizeaza exact ce ofera comunitatea ta. E doar un forum de discutii sau exista si alte sectiuni?
  7. Sper ca e doar un membru al forumului care face pe nebunul. In caz contrar, daca georgemishu de mai devreme chiar e de la Kaspersky, devine penibila treaba cu amenintarea unui copil, minor si semi-analfabet, pe un forum de hacking.
  8. Nu era mai indicat sa pui titlul "cum sa instalezi wpscan"? Ca tu doar ne zici cum sa facem enumerarea pluginurilor iar wpscan vad ca are functii mai importante decat asta.
  9. All articles contained herein are fiction ("fake"), untrue, and for entertainment only. (vezi footer)
  10. putoare

    Fun stuff

    http://www.youtube.com/watch?v=79fG_hw4PSQ
  11. Kukker - Kenyeret, kokárdával, Kolozsváron - Am cerut paine ungureste, la Cluj Cu briceagul la el se duce sa cumpere paine din Cluj. Ce mortii masii credea ca i se intampla?
  12. Ba gluma e gluma, treaba e treaba. Omul, cat de idiot o fi el, a fost prima potentiala victima din Romania a unui sistem judiciar care da mai multi ani de puscarie pentru ca ai spart un server de cacat cu care nu ai facut nimic deosebit, decat pentru cei care violeaza copii sau iau femeile cu japca de pe strada. Si ma refer la US, nu la Romania. Nu ca am fi noi mai speciali cu celebrele condamnari pe termen mai lung pentru un furt de gaini, decat pentru devalizarea unei banci sau tentativa de omor.
  13. Da. Se numeste coada in termeni de cartier si recidiva in termeni legali.
  14. 800 de backlinkuri timp de 60 de zile pentru amandoua fetele. Mai mult nu ofer. Oferta pica in urmatoarele 3 ore daca nu va hotarati. PS nu e caterinca
  15. Lasa gargara si vorbeste cu fetele despre propunerea mea.
  16. Sa ma contacteze via pm. Pot face dovada ca le ofer pe bune cele 500 de backlinkuri in schimbul serviciilor sexuale ale uneia dintre cele 2 fete. Cer sa se mute acest topic la market. Multumesc!
  17. Pan' la urma pe mine ma doare in zdranga zdranga daca sunteti corecti sau nu. Mie sa imi ziceti doar atata: imi dati o pizda din alea doua pentru 48 de ore si va dau 500 de backlinkuri pe site-uri cu PR > 3 pentru 2 luni de zile?
  18. Imi plac slabanoagele de minim 18 ani si maxim 23. Hai fie si 24.
  19. putoare

    Fun stuff

    Identitate - Rugaciuni tineri Scoala Biblica Cristos pentru Romania Cluj - 2013 - HD vs. Dr. Dre The next episode (instrumental by VJ klubbingman | YouTube Doubler | Mashup Helper
  20. bulbu te invitam sa dai join pe chat https://rstforums.com/chat/
×
×
  • Create New...