bubbles Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Am vazut nenumarate discutii despre acest subiect.Exista un grafic aici https://www.bitstamp.net/ unde arata ca pe 1 ianuarie un bitcoin era evaluat la 13.22 usd, iar acum a ajuns la 195 USD.Credeti ca o sa mai creasca pretul ? As avea la dispozitie 1000 EURO si m-ar tenta sa cumpar bitcoin sau litcoin.Litcoin e posibil sa aibe un asemenea succes ?Voi ati investi in asa ceva ? Care sunt riscurile ? Quote
TheTime Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Nu e evident care sunt riscurile? Risti sa ramai fara banii investiti...Pentru toti jucatorii de bursa exista o regula de aur, regula pe care mai nimeni nu o respecta: cumperi atunci cand valoarea produsului este in crestere, vinzi atunci cand valoarea produsului este in scadere.Valoarea unui bitcoin este intr-o crestere exploziva, deci pare o afacere buna sa investesti in asa ceva, cu conditia sa vinzi tot in secunda in care observi ca incepe sa scada. Cu cat ii creste valoarea mai repede, cu atat o sa ii scada mai repede. Quote
bubbles Posted April 9, 2013 Author Report Posted April 9, 2013 Merci de raspuns TheTime. Intr-adevar ai dreptate, insa care ar fi sansele ca si alta moneda virtuala sa urce atat ? Sa spunem de exemplu litcoin. Quote
hades Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Ar trebui sa te puna pe gandru explozia asta in ceea ce priveste BTC-ul. Sincer, as risca 1k euro doar in ideea in care as urmari un profit rapid; Cu alte cuvinte, astazi cumpar BTC-uri de 1k euro si in 2 zile le vand.Sunt putin sceptic cand vad cresterea asta masiva. Quote
Vlachs Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Daca ati face cu btc ati scoate cam 100$ profit la tranzactie, scadeti fee-urile,etc si iesiti cam tot acoloUitati-va mai bine la trc si ppc Quote
bubbles Posted April 9, 2013 Author Report Posted April 9, 2013 Daca ati face cu btc ati scoate cam 100$ profit la tranzactie, scadeti fee-urile,etc si iesiti cam tot acoloUitati-va mai bine la trc si ppcCe alte monede de genul asta cunosti ? Am cautat pe google, insa n-am gasit cine stie ce. Scriai tu intr-un post despre alte monede de exploatat, insa nu gasesc. Quote
Vlachs Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Ce alte monede de genul asta cunosti ? Am cautat pe google, insa n-am gasit cine stie ce. Scriai tu intr-un post despre alte monede de exploatat, insa nu gasesc.Cauta mai mult ca ai sa gasesti Quote