Jump to content
bubbles

Investitie BitCoin/Litcoin/etc

Recommended Posts

Posted

Am vazut nenumarate discutii despre acest subiect.

Exista un grafic aici https://www.bitstamp.net/ unde arata ca pe 1 ianuarie un bitcoin era evaluat la 13.22 usd, iar acum a ajuns la 195 USD.

Credeti ca o sa mai creasca pretul ?

As avea la dispozitie 1000 EURO si m-ar tenta sa cumpar bitcoin sau litcoin.

Litcoin e posibil sa aibe un asemenea succes ?

Voi ati investi in asa ceva ?

Care sunt riscurile ?

Posted

Nu e evident care sunt riscurile? Risti sa ramai fara banii investiti...

Pentru toti jucatorii de bursa exista o regula de aur, regula pe care mai nimeni nu o respecta: cumperi atunci cand valoarea produsului este in crestere, vinzi atunci cand valoarea produsului este in scadere.

Valoarea unui bitcoin este intr-o crestere exploziva, deci pare o afacere buna sa investesti in asa ceva, cu conditia sa vinzi tot in secunda in care observi ca incepe sa scada. Cu cat ii creste valoarea mai repede, cu atat o sa ii scada mai repede.

Posted

Ar trebui sa te puna pe gandru explozia asta in ceea ce priveste BTC-ul. Sincer, as risca 1k euro doar in ideea in care as urmari un profit rapid; Cu alte cuvinte, astazi cumpar BTC-uri de 1k euro si in 2 zile le vand.

Sunt putin sceptic cand vad cresterea asta masiva. :-)

Posted
Daca ati face cu btc ati scoate cam 100$ profit la tranzactie, scadeti fee-urile,etc si iesiti cam tot acolo

Uitati-va mai bine la trc si ppc

Ce alte monede de genul asta cunosti ? Am cautat pe google, insa n-am gasit cine stie ce. Scriai tu intr-un post despre alte monede de exploatat, insa nu gasesc.

Posted
Ce alte monede de genul asta cunosti ? Am cautat pe google, insa n-am gasit cine stie ce. Scriai tu intr-un post despre alte monede de exploatat, insa nu gasesc.

Cauta mai mult ca ai sa gasesti