APIx00E00 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Va salut. Am vazut o emisiune la francezi despre smartphone-uri in care prezentau cat de usor este sa recuperezi cam tot ce s-a facut pe telefonul tau android/mac/etc gen mesaje, nr apelate, mesaje trimise pe facebook, etc pe scurt cam tot ce tine de date sensibile. Nu am inteles prea multe deoarece nu vorbesc franceza, dar am vazut ca folosea ceva aplicatie de Ubuntu unde facea injection la telefonul legat prin usb unde avea un soft care citea toate log-urile, sms, apeluri..etc. Totul a fost o chestie de cateva minute ce am vazut la tv, nu mai retin postul deoarece nu imi era familiar dar poate cineva cu cunostinte imi poate elucida si mie cazul acesta. Sunt interesat si sunt dispus sa platesc. Mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danger2u Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 exista keyloger ptr iphoneasta stiu siguriKeyGuard se gaseste in Cydiatre sa ai jailbreak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APIx00E00 Posted April 18, 2013 Author Report Share Posted April 18, 2013 Da este si keylogger-ul o optiune, dar aici era cu totul altceva. Scotea cam tot din telefonul tau, ca si cum am face un sql injection.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 hmmm ...daca gasesti asa ceva nu uita sa ne anunti si pe noi ... din pacate nu stiu despre ce vorbesti ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpionadi Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Probabil asta este ceva asemanator : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...