sebyku Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Ave?i idee dac? exist? vre-un tutorial cap coad? fie el în român? fie în englez? care s? explice instalarea mac-ului pe lâng? windows?Pe "net" g?sesc multe dar toate sunt diferite ?i nu vreau s? m? trezesc cu hdd-ul formatat sau chestii de genul. Ave?i ceva testat care merge sigur? Quote
Nexas Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 (edited) Poti instala OS X doar pe partitiile GPT. Asa ca din start renunti la Windows pana instalezi. Dupa aceea poti pune iar Windows, cel mai recomandat pt grub fiind W8.lasa PM ca sa-ti trimit tut's. Edited April 18, 2013 by Nexas Quote
passfig Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 cum a spus si Nexas, nu poti instala macOS pe o partitie normala...dar nu GRUB este problema, ci formatul hardiskului, mac-urile au o formatare speciala a lor si trebuie mai intai formatat harddisk-ul pentru instalare...Deci ai 2 solutii: folosesti inca un harddisk sau iti faci un backup si scoti windows-ul. Am mai scris despre asta in topicul asta: link. Gasesti acolo si surse cu tutoriale si tools-uri. Citeste ce am scris si revino daca ai intrebari. In principal nu ai ce strica...dar ai sa pierzi o zi doua, depinde ce configuratie ai. Quote
WarLord Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Sau poti sa instalezi Parallels si apoi Windows. Daca instalezi Parallels, vezi sa ai destula memorie "fizica" instalata in laptop/desktop ca atunci cand dai 2 GB of rami virtuali, sa aiba de unde folosi 2 GB de memorie.Sau poti sa partionezi HD in doua si sa faci un dual boot intre Windows si Mac, si asa iti pastrezi intacta si partea de OS X. Am facut asta pentru un manager la servici. A mers super.Nu mai tzin minte programul folosit, dar o sa revin eventual cu informatia asta. Quote